Jelenlegi hely

Electrolux

Electrolux
Az Electrolux új, gőzfunkciós mosógépeiben a ruháknak olyan kényeztetésben lesz részük, mintha wellness központban lennének. A 3 különböző gőz program kisimítja a gyűrődéseket, semlegesíti a szagokat, és felfrissíti a ruhákat.

A ruhák sokkal tovább megtartják színüket és formájukat, ha nem mossuk őket túl gyakran. Igen ám, de a testszag, a parfüm és a környezet szaga megtelepszik a ruhában, s így már nem szívesen vesszük fel újra, mosás nélkül. Mosás helyett fel is frissíthetjük azokat a holmikat, melyek nem kifejezetten piszkosak.

Az Electrolux új elöltöltős és felültöltős modelljei a hagyományos mosóprogramok mellett, 3 különböző gőzprogrammal gondoskodnak a ruhákról. A gőz gyorsan és könnyedén járja át a ruha szálait, fellazítja az anyag rostjait, és ezzel kisimítja a gyűrődéseket. A gőzprogramok ezért nem csak a ruhákat kényeztetik, hanem a háziasszonyokat is megkímélik az órákig tartó vasalástól. A gőzzel kezelt holmikat vagy egyáltalán nem kell, vagy sokkal rövidebb idő alatt ki lehet vasalni.

A gőzprogramok:

A pamutprogrammal 30 perc alatt akár 1 kg ruhát is megszabadíthatunk a gyűrődésektől és a kellemetlen szagoktól, míg a műszálas program 20 perc alatt tünteti el a ráncokat és a nem kívánatos illatokat 1 kilónyi műszálas vagy kevert szálas holmiból.

A frissítő gőzprogrammal a kényes anyagból, selyemből, gyapjúból, vagy kasmírból készült holmikat is egyszerűen fel tudjuk frissíteni anélkül, hogy az anyag roncsolódna. A frissítő programnak hasznát vehetjük például akkor, ha egy kabátot, öltönyt, ruhát, vagy kosztümöt csak néhány órát viseltünk, ám ez alatt az idő alatt ételszagú, vagy dohányfüstös lett. A frissítőprogram mindössze 25 perc alatt felfrissíti a kíméletes kezelést igénylő holmikat, és még a tisztítóba
sem kellett elvinni őket.

Az Electrolux gőzfunkciós mosógépek nemcsak a ruhákkal bánnak kíméletesen, hanem a környezetet is óvják. Az új modellek A-10% energiaosztályúak, azaz 10 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiaosztályú mosógépek. A gőzprogramok pedig kevesebb vizet és tisztítószert használnak, mint a hagyományos mosóprogramok.

Az elöltöltős mosógép (EWF127570W) 139 900 forint, a felültöltős készülék (EWT136580W) 159 900 forint, ajánlott fogyasztói áron megvásárolható az üzletekben. Az Electrolux termékválasztékában gőzfunkciós mosó-szárítógép (EWW167580W) is megtalálható, amely 159 900 forint ajánlott fogyasztói áron kapható.

A cégről:
Az Electrolux Csoport a világ vezető konyhai, fürdőszobai, tisztító- és szabadtéri eszközöket gyártó vállalata. Minden évben több mint 150 országban, több mint 40 millió Electrolux terméket vásárolnak az egyéni, illetve a professzionális fogyasztók. A vállalat az átgondolt design megalkotója, aki az otthoni felhasználók és professzionális vásárlók valós igényeinek és véleményének beható tanulmányozásával alakítja ki innovatív termékeit. Termékpalettáján hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek, porszívók és tűzhelyek szerepelnek. Az Electrolux Csoporthoz tartoznak az olyan világhírű márkák, mint az Electrolux, az AEG-Electrolux, a Zanussi, a Frigidaire és az Eureka. 2009-ben összesen 109 milliárd svéd korona volt a cégcsoport forgalma, alkalmazottainak száma pedig 51 ezer.

További információ: www.electrolux.hu és http://newsroom.electrolux.com/hu

További cikkek hasonló témában

Toto Cutugno

2016. október 15. - Tüskecsarnok
Ki ne ismerné a dalt,...

Valósítsd meg te is álmaid otthonát az ANTIQUE STONE kőburkolatokkal

A természetes kövek az anyatermészet értékes ajándékai. Évszázadok...

ARCAD v7.8 – jelentős változás, verhetetlen ár/teljesítmény

A DesignSoft ARCAD Építészeti Tervezőrendszer továbbra is...

Alternatív stresszoldás pirulák nélkül

Avagy mire kötelezték a Machintos fejlesztőit munka közben?

Hozzászólások