Jelenlegi hely

Egyedi bútorok

Egyedi bútorok

A REMODEL Stúdió nonprofit szervezeti formában működik Szegeden.

Kezdeményezésük azért indult, hogy megkérdőjelezzék azokat az állításokat, hogy pályamódosítás nem lehetséges, az lehetsz csak, aminek tanultál; hogy kiváló minőségű, álomszép bútorok csak álomáron elérhetőek, hogy a régi, használt bútorok csak kidobásra jók.

A szegedi kis manufaktúra nem gyártja, hanem készíti a bútorokat. Egy részük régi bútorok felújítva, a másik része pedig eredeti formájukban nem felújítható bútorok fa alapanyagainak felhasználásával készül. Náluk nincs közvetítő és viszonteladó, a vevő közvetlenül a tőlük vásárol.

A Remodel egyszerre reagál érzékenyen a lakberendezési trendekre és az egyre égetőbb szakemberhiányra is. A folyamatosan változó kínálatban jellemzően a 20. századi tömeggyártásban készült, azonban luxus kategóriásan felújított darabok szerepelnek. Kiváló minőségű kárpitokkal bevont kanapék, fotelek, illetve a saját tervezésű, akár lerakóasztalkaként is használható padok, asztalkák, íróasztalok.

Bútoraik megtekinthetőek a MAXCity Lakberendezési Áruházban, Törökbálinton, ahol közös kiállítótérben vannak a Viktor Gallery-vel. (II. emelet/227)


www.remodelstudio.hu

További cikkek hasonló témában

A Hubert Parketta Kft.

Igazi családi kisvállalkozásként indult el 1992-ben a veszprémi...

Mutasd a lakásod, megmondom, ki vagy!

Egy friss felmérés eredményei rávilágítanak arra, mit gondolunk...

Halat csak okosan!

A halvásárlás íratlan szabályai.

Kiskertek a nagyvárosban

Az utóbbi időben a városi kertészkedés, vagyis urban gardening...

Hozzászólások