Jelenlegi hely

Egyedi bútorok

Egyedi bútorok

A REMODEL Stúdió nonprofit szervezeti formában működik Szegeden.

Kezdeményezésük azért indult, hogy megkérdőjelezzék azokat az állításokat, hogy pályamódosítás nem lehetséges, az lehetsz csak, aminek tanultál; hogy kiváló minőségű, álomszép bútorok csak álomáron elérhetőek, hogy a régi, használt bútorok csak kidobásra jók.

A szegedi kis manufaktúra nem gyártja, hanem készíti a bútorokat. Egy részük régi bútorok felújítva, a másik része pedig eredeti formájukban nem felújítható bútorok fa alapanyagainak felhasználásával készül. Náluk nincs közvetítő és viszonteladó, a vevő közvetlenül a tőlük vásárol.

A Remodel egyszerre reagál érzékenyen a lakberendezési trendekre és az egyre égetőbb szakemberhiányra is. A folyamatosan változó kínálatban jellemzően a 20. századi tömeggyártásban készült, azonban luxus kategóriásan felújított darabok szerepelnek. Kiváló minőségű kárpitokkal bevont kanapék, fotelek, illetve a saját tervezésű, akár lerakóasztalkaként is használható padok, asztalkák, íróasztalok.

Bútoraik megtekinthetőek a MAXCity Lakberendezési Áruházban, Törökbálinton, ahol közös kiállítótérben vannak a Viktor Gallery-vel. (II. emelet/227)


www.remodelstudio.hu

További cikkek hasonló témában

Ha penészedik a lakás

Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant...

Szakmai Konferencia és a Tervezők Bálja

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), mint országos...

Medencefedések

A medencetakarás nagyon fontos kültérben és beltérben egyaránt. A...

Hozzászólások