Jelenlegi hely

Egy szerszám ezermestereknek

Egy szerszám ezermestereknek

A Dremel bemutatja az új 8100-as multifunkcionális szerszámot.

Könnyen és jól kezelhető
Sokoldalú: a tartozékai segítségével szinte bármilyen anyag megmunkálható
Lítium-ion akkumulátor a vezeték nélküli szabadságért

Barkácsolunk. Bent a lakásban, a garázsban, a teraszon és a kertben is. Saját magunk vágunk méretre deszkákat, csiszoljuk le a széket a teraszon, festjük át a gyerekbútort, javítjuk meg régi tárgyainkat. A barkácsolás és a dekorálás napjainkra divatos tevékenységgé vált. A barkácsolás ugyanakkor abban az esetben jelent többet, mint egy munkatevékenység, ha a feladat elvégzéséhez a megfelelő kéziszerszámmal rendelkezünk. A Dremel ezért alkotta meg új, 8100-as szerszámát.  A sokoldalú eszköz kiváló segítség barkácsoló ezermestereknek, amatőr restaurátoroknak és mindenki más számára számos feladathoz a házon kívül és a házon belül egyaránt.

7,2 voltos lítium-ion akkumulátorának köszönhetően az eszköz kompakt, könnyű és bárhol használatra kész. Munka közben nem kell az elektromos kábellel bajlódni, így a Dremel 8100-as a vezeték nélküli szabadság élményét nyújtja, kompromisszumok nélkül. Az akkumulátor akkor sem merül le, ha hosszabb ideig nem használja a szerszámot. A Dremel 8100 másik nagy előnye, hogy nem kell megvárni, amíg a beépített akkumulátor teljesen lemerül, hanem bármikor töltőre rakhatja, akár két munkafolyamat között is, és ez az akkumulátor és a gép teljesítményét nem fogja károsítani. Amennyiben a töltőn hagyja, a szerszám akkumulátora alig 1 óra alatt teljesen feltöltődik.

A Dremel az új 8100-as multifunkcionális gépet az innovatív EZ Twist kupakkal látta el. Ennek segítségével a barkácsolónak a tartozékcserénél nem kell külön csavarkulcsot használnia a tokmány meglazításához vagy megszorításához: tartsa erősen a 8100-as gépet, húzza hátra a kék kupaklazítókat, csavarja el az EZ Twist kupakot, cserélje ki a tartozékot, majd engedje vissza a kupaklazítókat. A tartozék ezután készen áll a munka folytatására, legyen az vágás, polírozás, marás vagy éppen gravírozás.  Az Ez Twist kupakkal így sok időt takaríthat meg a felhasználó, hiszen a hagyományos csavarkulcs nem mindig van akkor kéznél, amikor szükség lenne rá.

A Dremel 8100-as multifunkcionális szerszám több száz Dremel tartozékkal és szerelvénnyel kompatibilis. A motor fordulatszáma 5 000 és 30 000 fordulat/perc között állítható, ezáltal könnyebb a gép vezérlése, és így kényelmesebb vele a munka.

A szerszámot a tenyér és a kéz sajátosságait figyelembe véve alakították ki, lágy gumi markolattal látták el, és a készlethez egy részletmegmunkáló markolatot is biztosítanak. Ennek köszönhetően a szerszámot minden munkapozícióban kényelmesen, biztosan lehet fogni és pontosabban, rezgésmentesen irányítani. Így alkalmazása során kezdő és haladó barkácsolók számára is könnyebb minden olyan barkács- és kézműves projekt megvalósítása, amelyekhez elengedhetetlen a precizitás és az aprólékos kivitelezés.

Minőségi tartozékok és határtalan lehetőségek
A Dremel 8100-as Magyarországon 2013 márciusától elérhető a boltokban, a következő kiegészítőkkel, puha tokban: Dremel 8100-es szerszám beépített lítium-ion akkumulátorral és EZT Twist kupakkal, egy órás akkumulátortöltővel, részletmegmunkáló markolattal és 15 db. Dremel tartozékkal vágáshoz, polírozáshoz és csiszoláshoz.

További információért látogasson el a
www.dremeleurope.com
weboldalra.

További cikkek hasonló témában

Mutasd a lakásod, megmondom, ki vagy!

Egy friss felmérés eredményei rávilágítanak arra, mit gondolunk...

Toto Cutugno

2016. október 15. - Tüskecsarnok
Ki ne ismerné a dalt,...

Az energiatermelő épületeké a jövő

Valódi rezsicsökkentők: a passzívházak...

Hozzászólások