Jelenlegi hely

Egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi

Egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi
Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja.
„Az otthoni 3D élmény folyamatos változáson és fejlődésen megy keresztül, az LG-nek pedig a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-kínálattal sikerült jelentős előrelépést tenni ezen a területen, köszönhetően a CINEMA SCREEN dizájnnak és az új, továbbfejlesztett 3D funkcióknak.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG csúcstechnológiáját képviselő, legújabb kijelzők és a CINEMA SCREEN dizájn esztétikailag is felsőkategóriás formavilágú termékeket eredményezett. Az új CINEMA 3D Smart TV készülékeket körülvevő keret már-már elhanyagolható méretűre csökkent, így a fizikai korlátok megszűnésével a mozivásznakéhoz hasonló 3D élmény lett az eredmény.

Az LG CINEMA 3D TV-i által nyújtott szórakozási élmény számos új technológiának köszönhető. A 3D tévék működési elvét használja az LG Dual Play technológiája, amely különösen páros játékok alkalmával lehet izgalmas. Az LG Dual Play technológia egy speciális szemüveg segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanazon a tévén két, teljesen különböző képet lássanak a hagyományos, osztott képernyős megoldással szemben. A 3D Sound Zooming technológia pedig a képernyőn aktuálisan megjelenített különböző objektumok helyével és mozgásával szinkronizált hangot produkál, hogy a páratlan képi élmény páratlan hangélménnyel társuljon.

Az LG legújabb CINEMA 3D TV-iből sem maradhatnak ki a Smart TV funkciók. A mára több mint 1200 alkalmazást­* felvonultató LG Smart TV folyamatosan bővülő prémium tartalomszolgáltatással is igyekszik kiszolgálni vásárlói igényeit. Itt találhatjuk például a 3D World alkalmazást, ahol 3D tartalmak egyre nagyobb választékával találkozhatunk. Ha még ez sem lenne elég, a beépített 2D-3D átalakítóval gyakorlatilag végtelen számú 3D tartalomhoz jutunk.

A CINEMA SCREEN dizájn kiegészítői a 2012-es évre tervezett új CINEMA 3D szemüvegek. A CES-en bemutatott három elegáns modell 20 százalékkal könnyebb elődeinél, ami így még kényelmesebbé teszi az otthoni 3D mozizást.
*A közölt adat az Egyesült Államok piacára vonatozik.

További cikkek hasonló témában

Készház - bemutatóház

Egy építőipari cég számára kiemelkedően...

Így verik át a lakásvásárlókat

A vezetékrendszerre, a birtokba adás időpontjára és a jelzálogra...

Hozzászólások