Jelenlegi hely

Egy egészen más világ…

Egy egészen más világ…

A szépet elképzelni, megálmodni és megvalósítani, ma már nem is olyan lehetetlen.

Az exkluzív kövek a világ minden tájáról származnak és szemet gyönyörködtetően hatnak a belső terekben, utánozhatatlan hangulatot árasztva.

A legszebb darabok közé tartoznak mindazok a Pakisztánból, Iránból, Egyiptomból stb. származó átvilágítható különleges ónix kőlapok, amik a legutóbbi időkig hiányoztak szinte teljes mértékben a magyarországi kőkereskedő cégek kínálatából.

Igaz ez annak ellenére, hogy ezeket a nemes, és bátran állíthatóan páratlan, esztétikai látványt nyújtó kőburkolatokat adatolhatóan már az i.e. 3. évezredben is használták a III. dinasztia fáraói is. Egy ónix egészen más világ, egy új dimenzió a természettel.

 

Ugyanebbe a körbe tartozhatnak a legmodernebb technikának köszönhetően létrehozott kőüveg lapok. Ezek a kő és üveg kombinációjából létrehozott lapok mindössze 1 cm vastagok, ugyanakkor felbontották a kövek mindeddig síkszerű kétdimenziós világát, és bepillantást engednek az olyan anyagok mélyszerkezetének kozmoszába is, amit eddig elképzelni sem tudtunk.

 Nem túlzás a legbecsesebb szereplőnek nevezni a Pietra Kaikos félkész, hálós termékek. Alapvető vizuális újdonságuk mellett igen keresetté teszi őket egyfelől az, hogy rendkívül gyorsan befejezhetővé válik általuk bármely belső tér korábban heteket felemésztő kivitelezési ideje, másfelől az, hogy a kőiparban kibontakozó technikai forradalomnak köszönhetően, ismét újabb látványvilág nyert bebocsátást általuk otthonaink és középületeink stb. belső tereibe. 

Következő fontos és viszonylag ismeretlen termékcsoport, amit feltétlenül említenünk kell, az exkluzív kőburkolatok sokasága.

Pillanatnyilag is közel 500-féle kőburkolat szerepel a kínálatban, amelyek jelentős része a legújabban beindított brazíliai, indiai, kínai és afrikai kőbányákból származnak, így értelemszerűen szinte teljesen ismeretlenek hazánkban. Ezek mellett megtalálható természetesen számtalan mediterrán hangulatú travertin homokkő és mészkő, bézs, sárga, mogyoró stb. színekben, illetve bazalt, porply, gránit és szerpentin. A kínálatot gazdagítja, hogy az összes lehetséges felületi kőmegmunkálás, lángolás, fényezés, antikolás stb. elérhető.

 

A teljesség igénye nélkül, a legnagyobb választékból válogathat kültéri kőburkolatokat (szabálytalan, vágott, kantolt, antikolt megmunkálással stb.) kavicsokat, görgetegeket, sziklákat a legkülönlegesebb formában és mértekben is.

Kültéri átalakításokhoz pedig számtalan falazókő és kockakő, csobogó és számtalan egyéb utcai és kerti bútor választható, ugyanúgy a világ minden tájáról.

   

Információval szolgált: TELI-HÁZ KFT.

További cikkek hasonló témában

Novemberben újra Total Dance Festival!

Magyarország egyik legnagyobb koncertshow-ja világsztárokkal,...

Vasrács helyett biztonsági üvegfólia?

Az ingatlanok védelmében a technika fejlődésének köszönhetően...

Az LG új légkondicionálókkal készült a nyári hónapokra

Energiatakarékosság, csendes működés és az egészségvédelem...

Hozzászólások