Jelenlegi hely

Egészségesen tiszta otthon

Egészségesen tiszta otthon

A tisztaság szó félreértelmezése sajnos rendkívül gyakori: a reklámok hatására a háziasszonyok egy része úgy gondolja, hogy a háztartási, mesterséges fertőtlenítőszerek - ezáltal a vegyszerek - túlzott alkalmazásával egészségesebbé teszi otthonát. Persze ez nem így van, sőt. Az igazán egészséges tisztaság megteremtéséhez az eseteknek csak csekély százalékában van szükség fertőtlenítésre. De ilyenkor is jobban járunk, ha természetes anyagot használunk (pl. ecetet), nem vegyszert.

Tisztíts sűrűbben, fertőtleníts ritkábban

A hétköznapi szennyeződések egy része (pl. sárfolt, fűfolt, por) bekategorizálható „jó koszként”, ami viszonylag ártalmatlannak tekinthető. A „rossz kosz” kategóriába tartozók – ld. pl. ételmaradék – viszont a baktériumok melegágyai lehetnek, ezért nagyon fontos, hogy minél hamarabb eltüntessük őket. (Ez utóbbiaknál sem szükséges antibakteriális szerek, vegyszerek használata, ha időben megszabadulunk tőlük. )

Sajnos szervezetünk indokolatlanul sok vegyszerrel találkozik. A hagyományos, bolti háztartási tisztítószerek, mosogatószerek sokszor olyan vegyszereket, összetevőket tartalmaznak, amelyek könnyen allergiás tüneteket válthatnak ki, esetleg komolyabb problémákat is okozhatnak. Kevesen tudják, hogy vegyszerek nélkül, természetes hatóanyagokkal is elérhetjük a szükséges tisztítóhatást. Annyi a különbség, hogy az öko tisztítószerekkel kíméljük saját magunk, családtagjaink, háziállataink szervezetét, ráadásul a környezetet is megóvjuk az elkerülhető környezetszennyezéstől, károsodástól.

Innovatív, praktikus, biztonságos és gazdaságos

Az öko mosószer és tisztítószer gyártás úttörője, az ECOVER  cég a teljes háztartás tisztán-tartására kínál környezetbarát alternatívát. Az európai öko-gyárakban, szigorú minőségbiztosítási feltételek mellett gyártott, megbízható minőségű termékeik – az emberi szervezetre ártalmatlan - növényi és ásványi alapanyagokból készülnek, újrahasznosítható flakonokba töltik őket, valamint teljes és gyors biológiai lebomlásra képesek.

A termék kínálatban találhatók konyhai tisztítószerek (mosogatószer, mosogatógép-tabletta, súrolószer, tűzhely- és főzőlaptisztító), mosószerek, öblítők, folttisztító, általános tisztítószer, vízkőoldó, padlótisztító, fürdőszobai és WC-tisztítószer, folyékony szappan és tusfürdő is. 

A termékek közös jellemzője, hogy mindegyik antiallergén, bőrbarát, továbbá, hogy kíméli a környezetet. S ami a mai rohanó világban csöppet sem elhanyagolható szempont: olyan kiszerelésben, csomagolásban kerülnek forgalomba, hogy gyorsan bevethetők, gazdaságosan és praktikusan használhatók legyenek.

Egy lépéssel a világ előtt

A környezetvédelemben kiemelten innovatívnak számító cég az első foszfát-, perborát -mentes mosópor, a világ első ökogyár életre hívása, és a cukornádból készült flakon után egy újabb innovációval jelentkezett az idén: az óceánból kihalászott műanyag szennyeződésből készítenek öko mosogatószeres flakonokat. Ezáltal nemcsak az óceán lesz tisztább, de az óceánban élő állatok közül is kevesebb pusztul el a környezetszennyezés következtében.

A hazai forgalmazó hivatalos webáruháza:

ecoverwebaruhaz.hu

Hozzászólások