Jelenlegi hely

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Dolgozz otthon is trendi és kényelmes bútorok között!

Az elmúlt időszakban azok is otthoni munkavégzésre kényszerültek, akik addig nem, ezért sokunknak kellett otthonunkban egy olyan pontot kialakítani, amely hosszú távon biztosítja a hatékony munkavégzést az otthoni környezetben is.

Vannak, akik már hosszú ideje így élik a mindennapjaikat, vannak, akiknek 1-1 napot kell így eltölteniük, de az biztos, hogy az elmúlt egy évben sokkal többen erősítik a „home office”-osok csapatát.

Ilyen berendezkedés esetén viszont több apró részletre is figyelnünk kell, hogy a produktivitás és a komfort találkozzon egymással, és olyan bútorokkal kell körbe vennünk magunkat, amelyek segítik ezt.

Nem mindenki szeret egész nap, egy helyben a kanapén ülve dolgozni, vannak, akik kifejezetten igénylik az irodai atmoszférát. Az pedig mindenképp előny, ha mindkét verziót meg tudjuk teremteni otthonunkban. A DODO.HU éppen ezért külön kollekcióval készült azok számára, akik pont egy ilyen sarok kialakítását tervezik, hogy megfelelően külön legyen választva az élettér és az irodai környezet.

Egy íróasztal és egy kényelmes szék alapvető darabjai az otthoni irodának, már ezt a két alapdarabot is össze tudod válogatni úgy, hogy valóban kedved legyen leülni oda. Például, ha egy letisztult tömörfa íróasztalt vagy egy modern üvegből készült darabot választasz, hozzá pedig egy élénk színű dizájner széket.

BIG DUTCH zöld polyester szék

GHOST üveg íróasztal

Az előbb említett párosítást egyébként is kifejezetten ajánljuk, hiszen nagyon friss és üde hangulatot tud kölcsönözni bármilyen térnek egy feltűnő, karakteres színű elem.

Ha pedig megtaláltad álmaid íróasztalát és székét, jöhetnek a kiegészítők, hiszen szükség van még néhány darabra ahhoz, hogy ne csak stílusos, hanem hatékony és motiváló legyen a munkaidő és jó érzés legyen a téged körülvevő darabok közt lenni.

Szerezz be különböző típusú polcokat! Ha kevés a helyed, ezt akkor is meg tudod valósítani. Például egy állópolc, illetve egy asztal fölé szerelhető rácsos polc kis fakkokkal, nagyon hasznos lehet. Utóbbin nemcsak post-iteket és különböző fontos emlékeztetőket helyezhetsz el, hanem tárolhatsz is rajta apróbb dolgokat, amik jó, ha mindig kéznél vannak.DISTRICT fali polc

Persze, azt se feledjük el, hogy a dolgozó sarokba is ugyanúgy rakjunk olyan kiegészítőket és dekorációkat, amelyek személyesebbé és picit meghittebbé teszik azt. Ezt képekkel, növényekkel és kisebb-nagyobb használati- és dísztárgyakkal érhetjük el. De egy pihe-puha szőrme a székünkön is sokat hozzá tehet ehhez az otthonos légkörhöz, amit nem csak a skandináv stílus rajongóinak ajánlunk!

Hozzászólások