Jelenlegi hely

DIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodva

DIRICKX kapuk – egyéni igényekhez igazodva

Beköszöntött a tavasz és mint, ilyenkor lenni szokott, az emberek zöme, ha teheti kivonul a kertjébe, telkére és megkezdi a tavaszi munkálatokat. Van, aki veteményezéssel, van, aki a terület körbekerítésével, és van, aki kerítése, kapuja rendbetételével kezdi ezt.

Az időjárás mindenesetre kedvező ezekhez a munkákhoz. A magánszektorban azoknak szeretnénk most segítséget nyújtani, akik még nem tudják, milyen kaput válasszanak a már meglévő kerítésükhöz, vagy akik most vágnának bele telkük, magánterületük körbekerítéséhez.

Tervezőknek és beruházóknak is szeretnénk segítséget nyújtani, hiszen az általunk gyártott és forgalmazott ALLIX® kapuk a nyilvános létesítményeknél és az ipari- és logisztikai szektorban is megállják a helyüket.

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően egy olyan kapu termékcsaládot sikerült piacra dobnunk, amely személyre-szabhatóságának köszönhetően egyedülálló a piacon, hiszen a megrendelő maga tudja kiválasztani, hogy milyen színben, színkombinációban szeretné megrendelni kapuját, milyen kitöltés felelne meg az elképzeléseinek, mechanikus vagy motorizált verziót gondolt ki. Ezeknek a jellemzőknek a kihasználására más gyártóknál és más kapuknál nincs lehetőség úgy, ahogy a Dirickxnél. Ezeket a kapukat azoknak ajánljuk, akiknél elsődleges szempont a tartósság és a minőség. Mind a motorizált, mind a kézi nyitású kapuk megfelelnek az NF EN 13241-1 európai szabványnak és a 2004/108/EK irányelv előírásainak, valamint 10 év felületvédelmi garanciát adunk rájuk.
A kapuk telepítése gyors, többféle kitöltési lehetőségnek, a különböző magasságoknak és nyitási szélességeknek köszönhetően akár a már meglévő kerítéshez is könnyen illeszthetők, jó át-éték arányt képviselnek, esztétikusak, erősek és időtállók.

De milyen típusokat jelent ez a termékcsalád pontosan?
- az ALLIX® szárnyas kapukat
- az ALLIX® szabadonfutó kapukat és
- az ALLIX® sínenfutó kapukat.

Az ALLIX® szárnyaskapukat ajánljuk kézi és motorizált változatban magánszektorba, ipari- és logisztikai területekre, nyilvános létesítményekhez.
-    Az ALLIX® szárnyaskapuk mindegyike 180 fokban nyíló kivető pánttal szerelhetők fel, ha olyan helyen szeretnénk használni, ahol egy időben nagyobb gyalogos forgalmat szeretnénk átengedni. A kapuhoz tartozó fémtokos LOCINOX zárszerkezet minőségében és tartósságában is illeszkedik a kapukhoz.
-    A motorizált kapuk „motor üzemkész funkcióval” vannak ellátva. A gyorsabb motornak köszönhetően területe kevesebb ideig marad nyitott állapotban.
-    Nyitásszélesség az egyszárnyú kapuknál: 1m-től 5m-ig (25cm-es ugrásokkal), a kétszárnyú kapuknál: 2m-től 10m-ig (50cm-es ugrásokkal).
-    A kapuk magassága 1m-től 2,5m-ig (10cm-es ugrásokkal) választható.A szabadonfutó ALLIX® kapukat ajánljuk azokra a területekre, ahol személyautó vagy teherforgalom  átengedésére van szükség, ezért megfelel az ipari- és logisztikai központok, vállalkozások, nyilvános létesítmények és a magánszektor követelményeinek is.
-    Telepítése gyors és egyszerű, 5 féle kitöltési lehetőséggel rendlehető.
-    Nyitási szélessége 3 métertől 10 méterig terjed 50cm-es ugrásokkal.
-    Magassága 1 métertől a 2,5 méteres magasságig érhető el.
-    A motorizált kapu nyitási sebessége 15 méter/perc, 8 méteres szélesség felett a sebesség 12 méter/perc.
-    Ehhez a típushoz is rendlekezésre áll a „két szín opció”, amely azt jelenti, hogy a megrendelő eltérő színekben rendelheti meg a kapuszárnyat és a kapu tartóoszlopait.
-    Online kaputervezővel könnyedén megtervezheti az igényeinek megfelelő kaput.


 
A sínen futó ALLIX® kapu az előbbi két termékhez hasonlóan egyedülálló tulajdonságokkal bír. Ha emelett a kapu mellett döntünk, egy jó ár/érték arányú kaput választunk. Magánszktorban, ipari létesítményeknél és nyilvános létesítményeknél alkalmazható.
-    Telepítése gyors
-    a motorizált verziónál: opcionálisan „motor üzemkész” funkció kérhető. A tartozékok és kábelek rejtve vannak.
-    A kézi verziónál: európai hengerzár biztosítja a kapu zárását és nyitását.
-    A nyitási szélesség 3 métertől 12 méterig 50cm-es ugrásokkal,
-    magassága 10 cm-es ugrágsokkal 1 métertől 2,5 méterig terjed.
-    5 féle kitöltéssel, „két szín” opcióval is rendelhető


 
A kapuk élvédelemmel vannak elláltva a maximális biztonság érdekében:


 
A többféle kitöltési lehetőségnek köszönhetően akár a már meglévő kerítéshez is könnyen illeszthető az ALLIX kapu.


 
A RAL skála 200 színében, Élegance és „kétszín opcióval” is kapható. A „kétszín” opciónak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy különböző színű oszlopokat és kapuszárnyakat telepítsünk, a megrendelő ízlésének megfelelően.

Online kaputervező, prospektusok, és minden szükséges információt érdeklődőink rendelkezésére bocsátunk, hogy mindenki megtalálja a megfelelő kaput, amelyre szüksége van.

A kapuk online megtervezéséhez ajánljuk Önöknek, kattintsanak a http://configurateur-portails.dirickx.fr/ oldalra. Amennyiben segítségre van szükségük a tervezéssel kapcsolatban, keressék kollégáinkat a +36 1 336 3100 telefonszámon. Bővebb információk, termékleírások elérhetők weboldalainkon.

Korábban megjelent cikkeinkben olvashattak már a myMIX® rudazott kerítésekről, amelyekhez az ALLIX® kapukat is ajánljuk, hiszen sokoldalúságuk megegyezik, egyedi kerítéséhez egyedi kaput választhat.

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 1 336 3100
E-mail: dirickx@dirickx.hu
Weboldal: www.dirickx.hu
Weboldal: www.keritesvilag.hu

További cikkek hasonló témában

Biztos lábbal a földön – otthon is!

Meghitt otthont teremteni nem könnyű feladat, igényeinknek és...

Kortörténet II. - Wc historia

A lakberendezés jegyében zajló kortörténeti kitekintéseink második...

CONSTRUMA  2011
Az idei CONSTRUMA az élhető környezet, a...

Hozzászólások