Jelenlegi hely

Csodás ágytakarók a különleges hálószobáért

Csodás ágytakarók a különleges hálószobáért

A hálószoba berendezése legyen hangulatos, hiszen itt fekszünk le és itt ébredünk, de ha fáradtak vagyunk, akkor is ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért.

A hálószobánk megérdemli a törődést. Legkönnyebben egy varázslatos ágytakaróval dobhatjuk fel hálónkat. Ma már számtalan anyagban, színben, mintával elérhetjük ezeket a termékeket. A letisztult egyszínű bézstől a nagy virágos mintákig minden igényt kielégítenek a modern ágytakarók. Néhány tipp a kellemesebb hangulatért:

Az alapvetően nyugalmat árasztó környezetet egyszerű trükkel tehetjük izgalmassá: a semleges színek közé csempésszünk egy vibráló, erőteljes tónusú ágytakarót, melyet akár akciós áron is megtalálhat a www.paplanshop.hu weboldalon. Ha a hálószoba fala alapvetően visszafogott, de az ágy textúrájának egy erőteljesebb színt választunk, az a hálószoba legfontosabb pontjára, az ágyra helyezi a fókuszt.

A hatást még jobban fokozhatjuk néhány szép díszpárnával és ágytakaróval is.

A hálószoba berendezése során tartsuk szem előtt, hogy egy magán kis szentélyt alkossunk, ahol csendre és nyugalomra lelünk, ezért hozzánk közelálló tárgyakkal, ágytakaróval, díszpárnákkal díszítsük a szobát. Ha szeretjük a hálószobánkat, minden benne található elemével együtt, akkor ez egy olyan hely lesz, ahova szívesen vonulunk vissza, ahol nyugalomra lelünk egy stresszes nap után.

A modern hálószoba elengedhetetlen dísze lehet egy jól megválasztott, különleges ágytakaró, mellyel időről időre változtatható a hálószoba hangulata. Különböző alapanyagú, színű és méretű gyártunk és forgalmazunk, melyek között mindenki megtalálja a maga ízléséhez közelálló darabot. A termékek kiválasztásánál vegyük figyelembe a hálószoba alapszíneit.

Paplanshop webáruház - www.paplanshop.hu - info@paplanshop.hu

üzlet: Paplanshop Textilház - 8200 Veszprém, Kossuth L. utca 8., Bástya üzletház

Telefon: +36 30 5000 285

www.paplanshop.hu

További cikkek hasonló témában

Thermotech

A huszonegyedik század fűtésrendszerével szemben támasztott...

Tölgyfa padlók Parador-módra

A tölgyet padlóburkolatként évszázadok óta...

Elektromos fűtőkábel-rendszerek

Már az ókori rómaiak is használtak padlófűtést, mert kellemes,...

Hozzászólások