Jelenlegi hely

Construma új időpontja: 2021. június 2-6.

Construma új időpontja: 2021. június 2-6.

Tisztelt Kiállítók és Látogatók!

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így   a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign) eredetileg meghirdetett áprilisi időpontban történő megrendezhetősége ezáltal bizonytalanná vált.  

A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve, kiállítóink érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2-6.

Bízunk benne, hogy ebben az időpontban a Construma kiállításcsokrot már meg tudjuk rendezni. Az új időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.

Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követjük a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgáljuk a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látjuk biztosítottnak a megrendezés felétételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem tervezünk, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szervezünk az idén. 

Amennyiben kérdése van a kiállítással kapcsolatban, keressen minket!

Jó egészséget, jó üzletmenetet kívánunk!

Üdvözlettel:

CONSTRUMA / HUNGAROTHERM / OTTHONDesign team

További cikkek hasonló témában

Karibi hangulatú hajó-szigetek Bécsben

Innováció, életöröm és kikapcsolódás inspirálta a bécsi Öreg-Dunán...

Egyre „okosabb” TV-k az év első szakkiállításán
A Samsung az idei Las Vegas-i CES kiállításon (...

Hozzászólások