Jelenlegi hely

CONSTRUMA 2011

CONSTRUMA  2011
Az idei CONSTRUMA az élhető környezet, a költségtakarékosság, az energiahatékonyság megoldásait állítja középpontba. Az április 5-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban zajló kiállításokon és a kapcsolódó konferenciákon a vezető téma a nemzetközi piacon is jól érzékelhető zöld trend. A kísérő konferenciákon főként a hat tematikus nap hat nagy témakörét vitatják meg a szakemberek.
A 30. alkalmat többek között a hosszabb nyitva tartással ünnepli a Construma. Az idén 6 napos rendezvényen az első három nap a szakmáé, aztán számítanak a nagyközönségre, utolsó napi ajándékként pedig a szervezők még lejjebb szállítják a belépőjegyek árát.

Április hosszú idő óta az építkezés hónapja a Budapesti Vásárközpontban és ez most is így lesz, hozzátéve, hogy az építőipari területek szomszédságában ezúttal egy valódi „zöldmezős” kiállítás az ÖKOTECH adja a szakszerű és környezeti kérdésekben professzionális hátteret.

A HUNGEXPO-n ezúttal 19 ország 612 kiállítója kínál megoldásokat és ajánl kereskedelmi partnerséget az építőipar piaci szereplőinek és kitűnő – árengedményekben és nyereményakciókban gazdag – vásárlási, tájékozódási lehetőséget a nagyközönségnek.

A ”vissza a zöldhöz” törekvést a mai építőipar csak nagyon fejlett technikai berendezésekkel és csúcstechnológiás gépészeti berendezésekkel oldhatja meg. A HUNGAROTHERM a - kiállítás együttes most hatodik alkalommal jelentkező tagja - ezeket az épületgépészeti megoldásokat sorakoztatja fel, jó szomszédságban az építőipari kiállítással.

Új vendég ebben az évben LAKBERENDEZÉS+DESIGN, a belső terek, a falakból irodát, házból otthont varázsoló megoldások kiállítása. Ezt az újítás a közönség kívánságára vezették be, mivel komoly igény mutatkozott általában a lakberendezés elemeinek – de főként a bútoroknak tavaszi bemutatójára.
A Lakberendezők Országos Szövetségének standján ingyenes lakberendezési tanácsadás segíti a nagyközönséget a „D” pavilonban.

A Construma betétkiállításai a Decorstone, a kövek, műbetonok, térkő megoldások és általában a kövek kiállítása; a Frontál - a nyílászárók, kapu- és árnyékolástechnia; a Dach-Tech a tető, az Inter-Isola a szigetelés, falak és homlokzatok speciális bemutatója. Az Electrolight+Building a világítástechnika és épületvillamosság, az intelligens épület, a Fürdőszoba és Wellness a vizes blokkok berendezéseit mutatja be.

A kiállításon a GREEN CITY mozgalom is bemutatkozik, a programokban pedig olyan urbanisztikai események kapnak helyet, mint az URB:CON konferencia, amelyen polgármesterek is lesznek az előadók között.

A CONSTRUMA 2011 április 5-10. között naponta 10,00-18,00 (hétvégén 9,00-18,00) óráig várja az érdeklődőket.

A kiállításra elővételben kedvezménnyel vásárolható jegy az interneten: www.hungexpo.hu/construma

További cikkek hasonló témában

Gravírozott karácsonyi képkeret

Speciális karácsonyi kiszerelése a dekorálás rajongóinak....

Hagyományos építészeti technológia reneszánsza

Nagy dilemma eldöntenünk azt, hogy a hagyományos építési technikát...

Ilyet még nem látott a Hungexpo!

Sportfavágók csapnak össze a FeHoVa...

Lakóépületek tervezési folyamata 2.

Sokan akarnak manapság családi házat építeni, de azt sem tudják,...

Hozzászólások