Jelenlegi hely

Bonduelle

Bonduelle

Itt a grillszezon, és az újabb nyereményjáték. A júliussal együtt beköszöntött az éjszakába nyúló grillpartik ideje is, amik a baráti összejövetelek egyik legkedveltebb, leghangulatosabb helyszínévé varázsolják kertünket.

A júliussal együtt beköszöntött az éjszakába nyúló grillpartik ideje is, amik a baráti összejövetelek egyik legkedveltebb, leghangulatosabb helyszínévé varázsolják kertünket.

A Bonduelle egészséges, inspiráló receptekkel gondoskodik róla, hogy az idén feltálalt fogásokat még hosszú évekig emlegessük - ezekhez a honlapjukon található receptgyűjteményből válogattuk ki az idei grillszezon kedvenceit.

A Bonduelle és a Russell Hobbs közös nyereményjátékán pedig nagyszerű grill eszközöket, és a receptekhez felhasználható Bonduelle ajándékcsomagot lehet nyerni.

Mindössze 10 perc alatt ízletes humuszt készíthetünk már akár 1 doboz Bonduelle csicseriborsóból is az alábbi recept segítségével:

A fűszeres kukoricakrém igazi nyalánkság,
grillezett húsokhoz ízletes kísérő, és nagyon könnyű elkészíteni:

Magában, illetve köretként is remekül megállják a helyüket a különböző ízesítésű Bonduelle szószos babok. Kísérletező kedvűek egy kis vegyes salátával is összekeverhetik a barbecue-szószos Kentucky vörös babot:

A Bonduelle és a Russell Hobbs közös nyereményjátéka hétfőn, 2016. július 11-én indult, és egy 6 kérdésből álló kvízt kell helyesen kitölteni a Bonduelle Facebook oldalán.

Sorsolás 2016. július 18-án, hétfőn.

A nyeremények:

Russell Hobbs Legacy Floral Grill,
családi grill vagy Fiesta sütőlap.

A grill eszközök mellé Bonduelle meglepetés-csomagokat is kapnak a szerencsés nyertesek.

További cikkek hasonló témában

A minőség hosszútávú befektetés

Az elmúlt években megnőtt a könnyűszerkezetes házépítés iránti...

Borválasztó tippek a karácsonyi menühöz

A rohanó mindennapok után jól esik kicsit lazítani, pótolni az...

Hozzászólások