Jelenlegi hely

BabaMama Expo nov. 15-17

BabaMama Expo nov. 15-17

Gondoskodom, tehát megyünk!

 

Ismét minden a babákról és mamákról fog szólni november 15-17. között a Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő 8. Babamama Expón.

Válaszok a várandósság és kisbabás időszak kimondott és kimondatlan kérdéseire, praktikus tanácsok, izgalmas előadások és a legújabb baba és kismama termékek várják három napon át a látogatókat.

Aki járt már a „Babamamán” vagy hallott róla barátoktól, rokonoktól, tudja, hogy az esemény sokkal több a hagyományos értelemben vett expóknál, és részletekbe menően figyel vendégeire. A rendezvényre kilátogató leendő és gyakorló szülők a legfelkészültebb szakértőktől hallhatnak előadásokat és kérhetnek személyre szabott tanácsokat a babatervezés, várandósság és kisbabás kor számtalan témájában, kipróbálhatják a legújabb termékeket és kényelmes környezetben tájékozódhatnak, szórakozhatnak.

 

A kisbabával érkezőket külön szoptató és pelenkázó helyiségek várják, a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék pedig egy hatalmas baba játszóházzal és kismama pihenővel gondoskodik a látogatókról. Az anyukák kényelmesen megetethetik babájukat a Hami Kuckóban, ahol a Hamánek bébiételei mutatkoznak be, de lesz egy Bababisztró is, ahol az etetést és azt követő pihenést lágy hangulatfények és kellemes zene is segíti majd. A 9000 négyzetméteres rendezvényen idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.

 

A család bővülésére való felkészülésben kiemelt helyen szerepel a babaszoba kialakítása és a megfelelő bútorok beszerzése is. A téma kiállítói között idén mutatkozik be a hazai gyártású Babbo, akinek tervezői a dizájn és funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és az egészségre is. A piacon elsőként alkották meg kiságyaikat dönthető fekvőfelülettel, melyek a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ajánlása alapján készülnek, tökéletes pihenést biztosítva még az ún. „ bukós” babáknak is.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkatársaitól naprakész, hiteles információkat kaphatunk az új családtag jövetelét követő támogatások rendszeréről, az otthonteremtést segítő lehetőségekről, vagy a családi élet és a munka összeegyeztetését ösztönző intézkedésekről.

 

A várandósokat egy nem mindennapi kaland is várja az idei Babamamán, melynek célja az egyszerre egy helyen lévő kismamák Guinness világrekordjának megdöntése! Babát hordasz a szíved alatt? Vagy ismerősi körben bővül a család? Legyetek részesei a világraszóló eseménynek!

 

Részletes információk és értékes nyeremények várnak a www.babamamaexpo.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!

 

A Babamama testvérrendezvénye a 4-12 éves korosztálynak szóló Gyerekvilág Élményhétvége.

 

2013. november 15-16-17.

Budapest Sportaréna

Nyitva minden nap 10-18 óráig

További cikkek hasonló témában

Kézhigiénia az ünnepek alatt

Mire ügyeljünk a karácsonyi időszakban?

Robotok a konyhában
A konyhába látogatunk el, és azokkal a többnyire...
Az IKEA több ezer ajándékkal lepte meg a járókelőket
A járókelők kora reggel óta az IKEA több ezer...
A kővilág nagy felfedezései

A kőkultúra hazai reneszánsza örvendetes módon oda vezetett, hogy...

Hozzászólások