Jelenlegi hely

Az UNICITY - by DIRICKX és a myMIX rudazott kerítés

Az UNICITY - by DIRICKX és a myMIX rudazott kerítés

Növekvő urbanizáció, elaprózódó területek, változó életmód, környezeti adottságok, ezekre a kihívásoknak kell megfelelni egy városi építkezés során.

A DIRICKX alkalmazkodott a városi kihívásokhoz és megalkotta az UNICITY – by DIRICKX megoldást. Az UNICITY a kombinálhatóságával biztosítja a tökéletes vizuális egységet a kerítéstől a védőkorlátig. Az EXALT és myMIX rudazott kerítések, a 6 féle LEXIE dekoratív panel, az ALLIX kapuk széles választéka, valamint az EXALT és myMIX védőkorlátok komplett rendszert alkotva védik meg a megrendelőt és területét. Az UNICITY a privát szférában, oktatási intézményeknél, irodaházaknál és közösségi létesítményeknél is megállja a helyét, miközben minden biztonsági előírásnak és előírt standardoknak megfelel.  

Az UNICITY rendszer egyik tagja a myMIX rudazott kerítés, mely személyreszabható lehetőségeket biztosít, tehát a megrendelő maga tudja kiválasztani az elképzelésének megfelelő kerítés összeállítást. Szögletes vagy kerek rudak, 45 fokban elforgatott rudak, egyenesen vagy ferdén elhelyezett rudak kombinációi teszik minden megrendelő számára egyedivé ezt a kerítés típust, emellett könnyen telepíthető, biztonságos és esztétikus. Elérhető magasságok 1 métertől a 2,5 méteres magasságig, a RAL skála 200 színében!

Az ALLIX kapu termékcsaládban megtalálhatók a szárnyas kapuk, szabadonfutó – és sínes kapuk is, motorizált vagy kézi változatban, különböző magasságban és nyitási szélességekkel, hogy minden lehetőségre megoldást tudjunk kínálni! A többféle kapu kitöltésből szintén a megrendelő választhatja ki az ízlésének megfelelőt.

A LEXIE dekorációs panelek pedig mindamellett, hogy egyedi megjelenést biztosítanak a rudazott kerítésekkel kombinálva, további értéket adnak a környezethez. A dekorpanalek egyedileg is alkalmazhatók például kiskertek, kisebb területek elválasztásához, biciklitárolók kialakításához.

Az EXALT és myMIX korlátokat kortárs és modern formatervezés jellemzi, melyek tökéletesen illeszkednek az UNICITY rendszerbe. Társasházakhoz, nyilvános létesítményekhez és a szolgáltató szektorba is ajánlott korlátok 1,0m magasak, könnyen telepíthetők és többféle kitöltési lehetőségből lehet választani.

Bővebb információk az UNICITY – by DIRICKX megoldásról és az egyes termékekről a www.keritesvilag.hu oldalon érhetők el.

További cikkek hasonló témában

Mézes Gergő Méhészete

A Mézes Gergő Méhészete Vizsolyban, Magyarország egyik legszebb...

Az Exotic Wood Kft.

Az Exotic Wood Kft. az egyik legnagyobb trópusi fa forgalmazó cég...

Hozzászólások