Jelenlegi hely

Az otthon maximális kényelméért...

Az otthon maximális kényelméért...

A családi házakban a kényelmet nemcsak a belső kialakítással, hanem olyan megoldásokkal is lehet növelni, amelyek teljesen egyedi műszaki megoldással párosulnak.

Ilyen műszaki megoldást jelent, amikor egy távirányítóról működtetjük a garázsajtót és a kertkaput, esetenként az egész házat, vagy központiporszívó-rendszert használunk, illetve a nem nagy alapterületű garázsba egy parkolóhelyre több autóval lehet beállni egy parkolóemelő segítségével.A garázsajtók kiválasztásánál nagyon fontos szempont a rendelkezésre álló hely, és a megfelelő típus (billenő, szekcionált) eldöntése. Bár alapvetően mindenki az árat nézi meg legelőször, ma már egyre fontosabb a megfelelő minőség is, és ezért a hőszigetelt, szekcionált garázsajtókat részesítik előnyben. A szekcionált garázsajtók kényelmesen és biztonságosan használhatók, kiváló a szigetelésük, és szinte zajtalanul működnek.

A garázsajtónál és a kertkapunál is a kapuk mérete, súlya és a nyitás száma határozza meg, hogy milyen nyitómotor kerüljön felszerelésre. Abban az esetben, ha a nem a megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező motort választják ki, úgy az a megbízható működést veszélyezteti, ezért mindenképpen ki kell kérni a szakemberek tanácsát.Napjainkban egyre nagyobb gondot jelent a parkolás, egy családban akár több autó is lehet. Amennyiben kevés a hely a garázsban, egy parkolóhelyre akár 2-3 autóval is be lehet állni egy parkolóemelő segítségével, ha megfelelően elő van készítve a beépítési hely. Ezzel nemcsak beépítési területet nyerünk, hanem a kertet zöld területnél is, hiszen vannak a kültéren elhelyezhető, föld alá süllyeszthető parkológépek is.A központiporszívó-rendszerrel családi házak, irodaházak, szállodák, közintézmények takarítása lehetséges. Léteznek olyan speciális olasz ipari gépek, amellyel 8 fő egyszerre takaríthat. A központiporszívó nagy előnye, hogy a falba beépített csőhálózathoz csatlakoztatott gépet nem kell cipelni, csendesen, kényelmesen, higiénikusan lehet takarítani. Nagyon előnyös porallergiásoknak, mivel a beszívott levegő nem a lakás légterébe kerül vissza. Sokan nem tudják, hogy két fázisban lehet a rendszert telepíteni, a legfontosabb, hogy a csőhálózat be legyen építve, a gép utólag bármikor megvásárolható.Ahhoz, hogy a fenti berendezések hosszútávon, megbízhatóan működjenek, mindenképpen azt javasoljuk, hogy csak szakképzett szerelőt kérjenek meg a felszerelésre és üzembe helyezésre.Információkkal szolgált:

Kapucentrum Kft.

További cikkek hasonló témában

Amit a homokkövekről tudni érdemes

Napjainkban egyre növekszik az igény a természetes kőburkolatok...

Minőségi és időtálló konyhabútorok az Asztaloskonyha Kft-től

Asztalos vállalkozásunk - minőségi munkával és minőségi anyagokkal...

PLY kiállítás a Palmettában

Kerékgyártó András (Ply Design), Albert Virág és Pongrácz Farkas (...

Spóroljon az energiával!

Szeretnénk bemutatni Önnek MEGÚJULÓ ENERGIÁT hasznosító...

Hozzászólások