Jelenlegi hely

Az IKEA több ezer ajándékkal lepte meg a járókelőket

Az IKEA több ezer ajándékkal lepte meg a járókelőket
A járókelők kora reggel óta az IKEA több ezer okos megoldásával találkozhatnak Budapest utcáin, sőt mi több, a termékeket nem csak megnézhetik, de ingyen haza is vihetik. Az utcákon többek között már most LACK asztallal – az IKEA egyik legkedveltebb termékével – járkáló embereket lehet látni.

A nagy meleg ellenére, egyre nagyobb a nyüzsgés a városban. Az Oktogonon az összegyűlt tömeg együtt találgatta, hogy az IKEA termékeket bárki ingyen hazaviheti-e, mire a legbátrabb egy TERJE összecsukható székkel és egy LACK asztallal távozott a 6-os villamossal. Mikor a Déli pályaudvarnál az arra járók ráeszméltek, hogy IKEA termékek ezrei találhatók a városban, villámgyors telefonálásba kezdek, hogy ismerőseiket is keresésre buzdítsák.

A játék nem áll meg, az IKEA várja a termékekkel készült fotókat a www.okosmegoldasok.com oldalon. A legjobb fotókat feltöltők újabb ajándékkal gazdagodhatnak.

További információ:
Gerőcs Vendel
PR manager
IKEA Lakberendezési Kft.
Tel.: 460-3107
E-mail: vendel.gerocs@ikea.com

Az IKEA-ról
A világ 26 országában jelenleg 286 IKEA áruház működik. Az IKEA 1943-as svédországi megalapítása óta formatervezett és jól használható lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket kínált sokak számára elérhető áron. Az IKEA számára a környezetvédelem a mindennapok szerves része, és a vállalat támogatja az olyan kezdeményezéseket, amelyek segítséget nyújtanak a gyermekek és az őket körülvevő közösségek számára. További információért kérjük, látogasson el a www.IKEA.hu oldalra.

További cikkek hasonló témában

A masszázsmedencék gyémántja

Elég néhány négyzetméternyi szabad hely a teraszon vagy a kertben...

Design radiátorok - A lakberendező válaszol
A mai korszerű lakberendezésben a radiátorokat...

Hozzászólások