Jelenlegi hely

Az ICOPAL VILLAS Kft.

Az ICOPAL VILLAS Kft.

- bemutat egy egyedülálló professzionális kéményrendszert!
Hőszigetelt kéményrendszerünk tökéletes megoldást biztosít különböző fűtésrendszerek égéstermékének elvezetéséhez.

Az Icopal csoport újdonságot vezetett be a kéménygyártásban. Alapanyagként az izlandi Hekla vulkán természetes vulkanikus kőzetét használja, amelyből egyedülállóan magas hőszigetelési képességű hőálló köpenytéglát készítenek norvég technológia alapján több, mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal.

Az Icopal Wulkan kéményrendszerek biztonságosak, ellenállóak és hosszú élettartamúak! Megfelelnek a szigorú kéménytechnikai követelményeknek is valamint a teljes rendszerre vonatkozó CE minősítéssel, ÉMI Alkalmazástechnikai bizonyítvánnyal és az új 305/2011/EU rendeletnek megfelelő teljesítménynyilatkozattal rendelkeznek.

Kéményrendszereink magas minőségű, univerzális kerámia béléscsővel vannak ellátva, melyek minden típusú tüzelőanyagra használhatók.

A samottcsövek ellenállnak a kéményrendszerben keletkező nagyon magas hőmérsékletnek, nedvességnek, savaknak és a koromégésnek is.

Az egyedülálló köpenytégla miatt már a C-eko kéményrendszerünk is biztosítani tudja külön hőszigetelés nélkül a kémény megfelelő működését. Viszont a leghatékonyabb a kőzetgyapot hőszigeteléssel ellátott CI-eko kéményrendszerünk, mely a C-ekohoz hasonlóan használható szilárd, gáz és olajtüzelésére is. C SPS rendszerünk turbós kazánokhoz, a C SPS/k pedig kondenzációs kazánoknál használható, melyek akár 10 készülék bekötésére is alkalmasak. Társasházak ideális kéményrendszere.

Újdonság az anyagában színezett kéményfej elemek, mellyel a tetőn kívüli szerkezet gyorsan, költséghatékonyan és dekoratívan lehet kivitelezni. 45 perc alatt akár 1 fm is megépíthető. Rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak.
A kémények 4,2 m, 4,6 m vagy 6,2 m magasságú indulócsomagokban kerülnek értékesítésre, melyet a szükséges elemekkel, egészítünk ki a kívánt magasságúra.
30 év teljeskörű személyre szóló garanciát biztosítunk. Nem szükséges szakképesítéssel rendelkező kivitelezőt hívni, bárki megépítheti amennyiben betartja a részletes építési útmutatót, melyet minden indulócsomag tartalmaz. Szükség esetén szakképzett kivitelezőt tudunk ajánlani vagy akár az építés helyszínén szaktanácsadással segítünk.

Megéri? Igen! Elég egy okos döntés és otthonában garantáljuk a biztonságos füstelvezetést!

További cikkek hasonló témában

Kortörténet V. - Jégveremtől a hűtőszekrényig

Mihez is kezdenénk, ha nem volna konyhánkban, irodánkban, vagy...

Finnforest THERMOWOOD® teraszburkolatok

Természetes elegancia a ház körül

Pár négyzetméter is számít!
Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató...
Anyagok a bútorgyártásban
Az állandóan változó trendek a bútorok...

Hozzászólások