Jelenlegi hely

Az Exotic Wood Kft.

Az Exotic Wood Kft.

Az Exotic Wood Kft. az egyik legnagyobb trópusi fa forgalmazó cég Magyarországon. Ügynökségeink a világ több táján megtalálhatók, jelen vagyunk Németországban, Brazíliában, Kínában, Indonéziában. Trópusi fa termékeink széles választéka azonnal elérhető raktárunkban, többek között ilyenek a Parketták is.

A modern trópusi fa parketták megfelelnek minden igénynek, tartósak, kiváló minőséget és rendkívül széles szín választékot biztosítanak számunkra.

A parkettákon belül, igen közkedvelt a Svédpadló (tömör parketta), ami az ún. csaphornyos parketta. A parketták egyoldalasak, ezért csak futó mintában rakhatók. Tartósak és kopásállóságuk kiváló.

A Szalagparketta (több rétegű) egy igen gyakran alkalmazott parketta, ami szakember segítsége nélkül is lerakható, és azonnal kész felületet ad. Hosszú élettartamú, a többrétegű parketta sok évig megőrzi előnyös tulajdonságait, szükség szerint felújítható, újralakkozható vagy olajozható, padlófűtésű helyiségekben is ajánlott.

Az Avantgard (ipari) parketta nem igazán elterjedt még, kivitelezése időigényesebb, de sokkal nagyobb variációs lehetőséget kínál. A lerakás tekintetében nem alkalmazzák a szín-, a csomó- és a fafelépítésére vonatkozó korlátozásokat.

További egzotikus fa termékeink közé tartoznak a Trópusi fa teraszburkolatok is, amelyek beszerzése közvetlenül a gyártó cégektől történik (Brazília, Indonézia, Kína). Felhasználásuk gyors és egyszerű. Szépségük mellett rendkívül tartósak, és magas kopásállóságuk is figyelemre méltó.

A faburkolatok mellett, azonban nem hagyhatjuk említés nélkül a Környezetbarát (WPC) teraszburkolatot, ami a Wood Plastic Composite kifejezés rövidítése. A WPC, fa és műanyag keveréke. 100%-ban újrahasznosított, 60% természetes bambusz rost/fa fűrészpor, 40% újrahasznosított műanyag (polietilén) ötvözete, melyet magas nyomáson és hőmérsékleten alakítanak teraszburkolat profillá.

Célunk az általunk forgalmazott, trópusi fából készült termékek, széleskörű választékának bemutatása és otthonának szebbé varázslása.

További cikkek hasonló témában

A medencegépészetek világa

A medence vizét a levegőből származó mikroorganizmusok és a...

5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az...

Tökéletes tisztítás - Magasnyomású mosó és gőztisztító

A Kärcher értéket ad az Ön környezetéhez. A Kärcher hivatása és...

Hozzászólások