Jelenlegi hely

ALFÖLDI - Magyarország darálós wc gyártó és forgalmazó cége

ALFÖLDI - Magyarország  darálós wc gyártó és forgalmazó cége

A közel három évtizedes tapasztalat és a több ezer legyártott darálós wc készülék adta rutin mellett folyamatosan tanulnak, fejlesztenek. Céljuk a lehető legjobb készülékek előállítása a legjobb áron. Természetesen más gyártók készülékeit is forgalmazzák. Nagyon jó kapcsolatuk van a darálós wc készülék feltalálóival és világelső fejlesztőivel az SFA konszernnel. Világviszonylatban is az egyik legszélesebb kínálattal rendelkeznek, szinte nincs olyan helyzet, amire ne tudnának megoldást kínálni.

Kizárólag minőségi készülékeket árulnak. Szigorú elvárásaik vannak önmagunkkal szemben és minden beszállítótól elvárják a kiváló minőséget. Csak megbízható, ellenőrzött forrásból származó készülékeket árulnak.

Forgalmazott márkáik:

GRUNDFOS  -   SETMA   -   SFA   -   IBO   -   SANISAN   -   SANIFLO

Mit jelent az ALFÖLDI minőség?

27 év gyártói tapasztalatot  és a saját üzemükben minden egyes készüléken elvégzett szigorú minőség ellenőrzést. A beépített alkatrészeket és  a működésüket a  munkaállomásoknál tesztelik, így garantálják a mindig kifogástalan készterméket.  Kiszállítás előtt a termékeiket -  egyedülálló módon - vízzel is többször kipróbálják. Ezért a készülékeik maradvány vizet tartalmazhatnak.


ALFÖLDI - Magyarország  darálós wc gyártó és forgalmazó cége

A darálós wc egy lakás, vagy üzlethelyiség komfortosításának legegyszerűbb és legolcsóbb eszköze. Nincs szükség engedélyekre, mások hozzájárulására. Órák alatt kialakíthat mosdót, fürdőt ott, ahol addig erre nem is gondolt.
A darálós wc készülékre ugyanis még ráköthető több más fogyasztó hely is. (Pl. mosdó, zuhany, kád, bidé, mosógép, mosogatógép,
stb.) Természetesen bontás és a lakás szétverése nélkül könnyen és gyorsan  elvégezhető költséghatékony megoldást jelent.
Ott ahol a többi lakó nem járul hozzá, vagy technikailag kivitelezhetetlen a hagyományos wc telepítése, a darálós wc oda is beszerelhető.
Műemlék épületnél, fafödémes háznál csak ez jöhet szóba.
A vízvezeték szerelők, épületgépészek már régóta ismerik ezt a lehetőséget.

A darálós wc-k is átestek azokon a gyermekbetegségeken, mint minden új technikai eszköz. Mára már csendes, megbízható szerkezetek lettek. Bár a vezérlésük és a darabolás módja különböző, a lényeg ugyanaz, felaprítja a wc papírt és a fekáliát és egy vékony (32-40 mm) csövön keresztül elnyomja. A szennyvizet át is tudja emelni, 7-9 m magasra, típustól függően.

Így a csatornaszint alá is lehet vele mellékhelyiséget telepíteni, sőt akár egy egész vizesblokkot is. A készülék  összegyűjti a keletkező összes szennyvizet és továbbítja a csatornaszintre.

Ezeknek a berendezéseknek alapvetően két típusa létezik, a hagyományos WC csésze mögé helyezhető normál készülékek és a kerámiával egybeépített darálós wc-k.


Az ALFÖLDI minden helyzetre tud megoldást ajánlani, az egyik legszélesebb termékkínálattal rendelkezik világviszonylatban is. Nemcsak saját termékeit, hanem a nemzetközileg is jól ismert világmárkákat is forgalmazza és szervizeli. A legismertebb és legjobb gyártó az SFA teljes termékválasztékát,  az IBO és a GRUNDFOS szennyvíz átemelő készülékeit is megtaláljuk a kínálatban. Emellett lehetőség van az egyedi, különleges igényeknek megfelelő szennyvíz átemelő telepek gyártására  is.

Az alapelv a kezdetektől fogva ugyanaz, a lehető legjobb ár/érték arányra törekedni.
Csak gondosan válogatott minőségi alapanyagokat használnak és lehetőség szerint magyar beszállítóktól vásárolnak. Természetesen mindent nem lehet a hazai gyártóktól beszerezni, ezért német, szlovén, lengyel, olasz és kínai alapanyagokat is felhasználnak. Gyártás közben is ellenőrzik a beszerelt alkotóelemek minőségét és megfelelő működését, de a lényeg, hogy összeszerelés után minden egyes készüléket alapos vizes tesztelésnek vetnek alá.
Így az esetleges működési rendellenességek már itt megmutatkoznak (pl. a vízszint kapcsoló tűrésen kívül kapcsol, vagy tömítési rendellenesség észlelhető.)

Ez a módszer tette lehetővé azt, hogy a készülékeikre 3 év jótállást és 5 év szavatosságot vállalhassanak. Nemcsak önmagukkal, hanem a többi gyártóval szemben is ilyen elvárásuk van, ezért a gyengébb minőségű és emiatt olcsóbb készülékeket nem forgalmazzák.
 

Hozzászólások