Jelenlegi hely

AIR WOLF - légtisztítás felsőfokon

AIR WOLF - légtisztítás felsőfokon

Napjainkat bámulatra méltó technikai fejlődés jellemzi, emellett problémáink folyamatosan szaporodnak. Pár évvel ezelőtt, amikor meghallottuk, hogy vannak olyan országok, ahol "palackból" isszák a vizet, jót mosolyogtunk. Most az emberek többsége hazánkban is "palackos" vizet vásárol. De mi a helyzet a levegővel?

Környezetünkben robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Ennek magyarázata a környezeti- és légszennyezés. A levegő tisztítására is van megoldás! Az AIR WOLF légtisztító készülék hatékonyan csökkenti az allergiás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit, valamint az influenza és más vírusos megbetegedések megelőzésében és gyógyításában is eredményes, továbbá rendkívül jó szag- és füstmentesítő. Életünk 91 százalékát épületben töltjük. A falakon belül szennyezettebb a levegő, mint a zsúfolt közutak, közlekedési csomópontok tengerében. Az életminőségünk javítása érdekében szűrni, tisztítani kell a levegőnket. Leginkább otthonunkban, hiszen ott töltünk legtöbb időt, és a tisztaságáért mi vagyunk felelősek. Ha kiszűrjük az allergéneket (életidegen anyagokat), nincs allergia.Hogyan segít egy új magyar találmány, az AIR WOLF légtisztító berendezés? A készülék nedves szűrőn keresztül levegőt juttat vissza a légtérbe. LLDS rendszerrel működik, azaz vákuumozott térben többször áramoltatja a tisztítandó levegőt. A szűrőbetét nedvesítésére használt anyag közönséges csapvíz. A szűrőbetéten megtapadt szennyeződés (virágpor, házipor, poratka, szőr stb.) egyszerűen lemosható. Szabályozható adapterrel, elektromos hálózatról működik. Ventillátora csendes, olcsó üzemű. Nagy teljesítményű (típustól függően), 52690 légköbméter/óra. Folyamatos szünetmentes üzemeltetésre alkalmas. Kicsi a helyigénye, könnyen telepíthető. Telepítése, üzemeltetése szakértelmet nem kíván. Az AIR WOLF légtisztító dekoratív, egyedi kerámiából készül, tetszetős formájával jól illeszkedik környezetébe. Az AIR WOLF alkalmazható lakóterek, hálószobák, gyerekszobák levegőjének tisztítására. Kiválóan megfelel továbbá vendéglátó- és szórakozóhelyek, korházak, rendelők, várótermek és irodák, valamint dohányzóhelyek szagmentesítésére, légszűrésére és tisztítására. Illóolajok alkalmazásával nemcsak kellemes illatot teremtünk ezekben a helyiségekben, hanem fokozzuk a levegő antibakteriális, fertőtlenítő hatását. Az AIR WOLF annyi folyadékot porlaszt a levegőben, mint egy folyamatosan szárított törülköző párája. A megfelelően párásított levegő nem szárítja ki a szem kötőhártyáját, nem irritálja az orr nyálkahártyáját, a garatot. Az AIR WOLF optimalizálja a páratartalmat. Mindezt nem párologtatással, hanem porlasztással éri el. A levegő páratartalma nem emelkedik 55 százalék fölé, így nem jön létre olyan környezet, amelyben életteret nyernének gombák, penészek, vírusok, baktériumok. (Hideg víz porlasztásával hűthetjük lakásunk levegőjét.) A készülékből távozó levegő porszemcséktől, pollenektől, virágportól mentesen kerül vissza a helyiség légterébe. Tisztít, fertőtlenít, illatosít. Laboratóriumi vizsgálatok igazolják a hatékonyságát (ÁNTSZ-minősítés).Tiszta a levegő? Ha nem biztos benne, használjon AIR WOLF légtisztítót. És fellélegezhet!Ha légzőszervi problémával küzd, segít az AIR WOLF Sóinhalátor
Magyar szabadalom, amely megkönnyíti a légzőszervi problémával küzdő ember életét. A sóbarlangok gyógyító mechanizmusát megfigyelve készült el az AIR WOLF sóinhalátor. A sóbarlangterápia azért sikeres, mert a barlang levegőjében lebegő parányi sókristályoldat-cseppeket belélegezve kitisztul, megnyugszik, regenerálódik légzőrendszerünk. A sóbarlang időigényes, költséges és helyhez kötött. A sóbarlangokban található vegyületeknek köszönhetően a belélegzett levegő a légzőrendszerbe jutva kifejti jótékony hatását. Azonnali megoldást a könnyen kezelhető AIR WOLF sóinhalátor nyújt. (Immunrendszer-erősítő hatása miatt egészséges embereknek is ajánlott.)Használatával kedvezően befolyásolhatjuk:

- a pollenenergiát, légúti allergiát, nehéz légzést, rekedtséget,

- asztmát, bronhitist, alsó-felső légúti megbetegedéseket,

- légcsőhurutot, hörghurutot, köhögést, köhécselést,

- keresztallergiát, légúti fertőző betegségeket,

- légcsőben és nyelőcsőben lerakódást (pl. slejm),

- dohányzás okozta légúti problémákat.Az öngondoskodás eszköze.Információval szolgált:

5G TEAM Kft.

További cikkek hasonló témában

Mediterrán hangulatban

Korunk magas technológiai követelményeinek megfelelő, ugyanakkor a...

Hörmann szakmai út:

egy pályakezdő álma valóra vált!

Energiaegyensúly és édesítőszerek kapcsolata

A boltok polcain sokféle édesítőszert találhatunk. Vannak olyanok...

Nagyító alatt: a víz! - Az AQUA vízszűrő család I.

Mindig is sokat foglalkoztunk a környezetünk védelmével, de saját...

Hozzászólások