Jelenlegi hely

A Westwing Home & Living bővíti piacait

A Westwing Home & Living bővíti piacait

A Westwing Home & Living – a lakberendezési és dekorációs termékek online forgalmazásának piacvezetője Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is megkezdte működését.

A Westwing Home & Living – a lakberendezési és dekorációs termékek online forgalmazásának piacvezetője Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is megkezdte működését.

A www.westwing.cz oldalon szlovákok és csehek számára, a www.westwing.hu oldalon pedig magyarok számára jelennek meg bútor- és lakáskiegészítő-kollekciók, igen kedvező áron. Ez a kereskedelmi modell már 12 országban bevált.

A Westwing már 15 országban

A Westwing Home & Living a legnagyobb lakberendezési és dekorációs termékeket1 forgalmazó e-kereskedelmi cég, valamint az egyik leggyorsabban fejlődő start-up Európában. Felhasználói száma a 2011-es németországi alapítás óta csaknem 17 millióra nőtt, és valamennyi területen, ahol jelen van, piacvezető. A Westwing országai között megtalálhatók olyan országok, mint Brazília, Oroszország vagy Kazahsztán, valamint olyan igényes európai országok is,  mint Németország, Franciaország, Spanyolország vagy Olaszország. Stefan Smalla a Westwing Home & Living vezérigazgatója következőképpen szólt arról, miért terjesztik ki működésüket további piacokra:

„Az elmúlt évben a Westwing Home & Living közel megháromszorozta forgalmát, ezzel 110 millió euró bevételre tett szert, és megduplázta felhasználói számát. Ezek az impozáns eredmények igazolják, hogy vásárlóink egyre jobban kedvelik és egyre többször használják ezt a vásárlási modellt a home & living üzletágban. Koncepciónk kiváló válasz a piac igényeire – már 12 országban vagyunk ágazatvezetők és szeretnénk ezt a trendet Közép - Kelet-Európában is folytatni. Mivel Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon nagy az érdeklődés az online lakberendezési vásárlás iránt, úgy döntöttünk, ezek felé az országok felé nyitunk."

Az online vásárlás új módszere

A Westwing Home & Living internetes vásárlói klubként működik. Ez a koncepció teszi lehetővé, hogy mindennap más terméket ajánljunk nagy kedvezménnyel. Mindennap új értékesítési kampányok jelennek meg weboldalunkon, amelyek 4-5 napig érhetők el. Ez azt jelenti, hogy a Westwing több ezer új terméket kínál egyetlen hét leforgása alatt.

Stefan Smalla elárulja, minek köszönhetőek az alacsony árak: „A termékeket csak az értékesítési kampány vége után vesszük meg a gyártótól, és mindig pontosan annyit, amennyit megrendeltek a felhasználóink. Minőség-ellenőrzést követően szállítjuk a logisztikai központunkba, ahonnan kiküldjük az árukat a megrendelőknek.

Ennek köszönhetően jelentősen csökkennek a raktározási és üzletbérlési költségeink, így a gyártóhoz képest akár 70%-kal alacsonyabb áron kínálhatjuk termékeinket. Mindezeken kívül tapasztalt kereskedők dolgoznak a Westwing hálózatában, akik minden országban megtalálják a megfelelő termékeket, és alkudnak a gyártói árból.”

A Westwing küldetése: ihletet adni

A Westwing által kínált termékek skálája igen széles. Megtalálhatók közöttük az ismert tervezők népszerű bútorai és kiegészítői, de kisebb családi vállalkozások bútorai, kiegészítői is. Minden terméket stylist választ ki gondosan, ezt követően mutatjuk be őket tematikus kampányainkban.

                 Fotó: Shutterstock/Westwing

„A Westwinget azért hoztuk létre, hogy inspiráljunk, és segítsünk minden otthont szebbé varázsolni. Ezért fektetünk ilyen nagy hangsúlyt a termékek kiválasztására, és arra, hogy milyen módon mutatjuk be azokat az oldalunkon” – vallja Delia Fischer, a Westwing Home & Living alapítója, a vállalat style részlegének igazgatója. „A minőség számunkra ugyanolyan fontos, mint a legújabb design-divat. Remek stylist-, grafikai és reklámszövegíró stábot alkalmazunk, akik naponta több inspiráló kampányt dolgoznak ki. Így sikerült nagy és lojális felhasználóbázist létrehoznunk."

További információk:

Westwing Home & Living
pr@westwing.hu

További cikkek hasonló témában

Elektromos fűtőkábel-rendszerek

Már az ókori rómaiak is használtak padlófűtést, mert kellemes,...

SZÍN-JÁTÉK

Palmetta Design és Textilművészeti...

GIL Minőségi nyílászárók 1998. óta

Cégünk nyílászárók tervezését,...

Hozzászólások