Jelenlegi hely

A vezető mosogatógép-gyártók ajánlásával...

A vezető mosogatógép-gyártók ajánlásával...

...de mit tegyen az, akinek sem helye, sem kedve, sem egyéb lehetősége nincs egy - esetenként, a konyha díszeként is szolgáló - mosogatógép beszerzése, vagy csak jobban bízik a kézi erőben?

Szerencsére ma már nem panaszkodhatunk a mosogatótálca gyártók nyújtotta kínálatra sem. Hol van már az az idő, amikor csak a fehér, zománcozott mosogatót lehetett kapni?Legalább olyan széles skáláról választhatunk, mint a csaptelepek vagy a burkolatok esetében. Mind formában, mind a felhasznált anyagok tekintetében megjelent - a funkcionalitás mellett - az igényességre való törekvés is.Anyagukat tekintve az egyszerűbb, rozsdamentes mellett elterjedtek a különböző gránit őrleményből készültek, ill. újból kezdenek teret hódítani a porcelánmosogatók is.
A rozsdamentes és gránit örleményes mosogatók egyaránt ellenállók a háztartási kemikáliákkal szemben, jól viselik a magas hőmérsékleteket (pl. forró edények), az utóbbiak magas karcállósságúak, gazdag szín- és formaválasztékban kaphatók, rengeteg kiegészítővel kombinálva, pl.: beépíthető folyékony szappanadagoló, konyhai örlőgépek stb.Bármilyen környezetbe remekül beillenek, legyen az beépíthető (akár alulról is) vagy ráépíthető mosogató, kerüljön akár természetes fába, laminált bútorlapba vagy gránitpultba. A mosogató csaptelep beépítése sem lehet probléma, legyen az álló vagy fali elhelyezésű, ráadásul a legtöbb gyártó a gránit mosogató stílusához, ill. színéhez illő csaptelepet is kínál.Információval szolgált:

Fehér Tamás, Vadas István

PROFESZIONÁL Kft.

További cikkek hasonló témában

Illatosan diszkrét luxus

Kevés olyan lakberendezési tárgy létezik, mely egyszerre...

Mi már 90 éve Árnyékolunk - Faredőny
Higgye el a faredőny még mindig él és élni fog....
Fűtést korszerűsíteni?

A válasz igen és igen! Változó korunk...

Hozzászólások