Jelenlegi hely

A TUBĄDZIN-csoport

A TUBĄDZIN-csoport

A Tubądzin-csoport a lengyel, vezető kerámialap-gyártók egyike, élenjáró az innovációban. Megalakulása óta következetesen fejleszti kínálatát, hogy az mindinkább igazodjon a piac elvárasaihoz.

Kerámialapjaik nem csak elismerten a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, de a minőségi feltételek betartásáról is igen szigorú ellenőrzés gondoskodik. Így minden egyes termékük tökéletesen megfelel az európai követelményeknek, szabványoknak.

A Tubądzin-csoport gazdag választékába három márka tartozik: a Tubądzin, a Domino és az Arte. 

Mindhárom egyedi, jól megkülönböztethető arculattal rendelkezik. A termékek gazdag stílusvilága, mintája, mérete korlátlan lehetőségeket biztosít a felhasználóknak.

A Tubądzin márka az egyedi megoldásokat keresők választása lehet. A márka különleges, elegáns kollekciói egészen egyedivé és megismételhetetlenné alakítják az adott teret. A márkához öt termékcsoport tartozik: a Tubądzin; a Colour – ezek nagyméretű, élénk, telt színű lapok; a Pastel – melyet kifejezetten a projektek számára fejlesztettek ki, így minden speciális normának is megfelel; a mediterrán ihletésű Majolika; valamint a híres lengyel divattervező, Maciej Zień által megálmodott kollekciók.  
    

KERESKEDELMI PARTNEREK

A Tubądzin-csoport számára rendkívül fontosak kereskedelmi partnerei. A kerámialapok forgalmazása nagykereskedőkre épül, ők szolgálják ki a szalonokat, viszonteladóikat.
A gyárnak Lengyelországban több mint 100 nagykereskedő által közvetve ezernél is több partnere van, s a forgalmazók elkötelezettsége lehetővé teszi, hogy az eladás színvonala folyamatosan növekedjék.
A Tubądzin-csoport számára ugyanis nagyon fontosak a visszajelzések, mivel arra törekszik, hogy minél gyorsabban reagáljon a vevők igényeire.

A hazai piacon kívül egyre több országban ismerik és kedvelik termékeinket. Így Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Orosz-, Fehérorosz-, Lett-, Svéd-, Cseh-, Észt-, Francia-, Görög-, Német- és Írországban, Hollandiában, Kazahsztánban, Moldáviában, Norvégiában, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, az Egyesült Királyságban és természetesen sok éve már Magyarországon is…

VAKÁCIÓS KÉPESLAP :  MAXIMA, A TUBĄDZIN MÁRKA ÚJ KOLLEKCIÓJA

A Tubądzin-csoport éppen a nyári szezonra időzítette a Tubądzin márka új kollekciójának bemutatását. Nem véletlen.  A MAXIMA család képei ugyanis napfényes, vakációs emlékeinket felidéző tájakat örökítenek meg.
Így a MAXIMA termékcsalád választása ragyogó megoldás lehet azoknak, akik egész évben maguk körül akarják érezni a vakáció illatát. A kollekció dekorációs lapjai olyan varázslatos tájképeket, egzotikus virágokat, tengerparti látványokat ábrázolnak, amelyek felburkolásával meghosszabbíthatjuk szabadságunkat, így fürdőszobánk igazi relaxációs oázissá válhat.

A MAXIMA kollekció ötféle színösszeállításon alapul: bézs és barna, türkiz és fehér, klasszikus fekete-fehér, lilák, illetve kékek. A Beige&Brown, Azure, Black&White, Violet és a Blue családok dekorációs lapjai varázslatos képeket ábrázolnak.

A gyönyörű tengerparti látványok, trópusi tájképek és virágmotívumok közül nem lesz könnyű választanunk! Az elegáns kollekció sima és strukturált alaplapjai, dekorációs elemei oly sok variációt tesznek lehetővé, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvesebb környezet kialakítására alkalmas megoldást.

Matyó és Takács Kft.

2131 Göd, Nemeskéri út 100.

Tel.: +36 27 582 895

Fax: +36 27 582 896

E-mail: nagyker@csempeweb.hu

Web: www.artecsempe.hu

További cikkek hasonló témában

CO jelző rendszerek

A szénmonoxid mérgezésről szóló híreket hallva talán Ön nem is...

Anyagok a bútorgyártásban
Az állandóan változó trendek a bútorok...
Bécs igazi kávékalandra hív

335 éve a bécsiek igazi kultúrát...

Hozzászólások