Jelenlegi hely

A tökéletes beltéri ajtó választásának nyitja

A tökéletes beltéri ajtó választásának nyitja

Egy új világ nyílik ki Ön előtt, ha beltéri ajtaját a Teajtod.hu-tól vásárolja meg. Otthona meghatározó téralkotó, térformáló eleme az ajtó, a tökéletes nyílászáró kiválasztása azonban korántsem egyszerű feladat. Mi azonban 10 évnél is több tapasztalattal a hátunk mögött megmutatjuk a bejáratot: hogyan válasszon az otthonához illő, egyúttal a pénztárcájához is passzoló beltéri ajtót?

Otthona stílusmeghatározó és talán legtöbbször használt bútordarabja az ajtó. Ha jól választja meg az anyagát, a minőségét, a színét és a stílusát, akár évtizedekig szolgálhatja Önt és családját. Ezért feltétlenül megéri, hogy elengedő figyelmet és időt szánjon a kiválasztására és a tájékozódásra. Ne hamarkodja el döntését, hiszen hosszabb távban kell gondolkoznia!  Mielőtt belevágna a vásárlásba, érdemes néhány szempontot átgondolni. Milyen stílusú otthont szeretne? Milyen színek domináljanak majd lakásában? Mi a legpraktikusabb megoldás?
Milyen felületűt, mennyiért?

Ha alacsony árfekvésű, mégis minőségi beltéri ajtót szeretne, megfelelő választásnak bizonyulhat a dekorfóliás felületű beltéri ajtó. Előnye, hogy ár-érték aránya igen kedvező, pácolni, festeni nem kell, a kedvező árú nyílászáróért ráadásul tökéletesen fahatású megjelenésű ajtót kap. Típus és színek tekintetében kisebb választék áll rendelkezésre, mint a CPL laminált beltéri ajtóból, amely az egyik legkedveltebb, legelterjedtebb felületű nyílászáró hazánkban. Felülete tartósabb és erősebb, mint a dekorfóliásé, így ár-érték arányban sokszor optimálisabb választás. Megjelenésében gyönyörűek, rengeteg típus és szín áll a vásárlók rendelkezésére.  A CPL lamináltnál még nagyobb tartósságot garantál a furnéros ajtó, amelynek felülete természetes és véglegesre kezelt fa, azaz pácolni, festeni már ezt sem kell. Mint minden természetes fa felületű bútoréban, az ajtók esetében is magas minőséget jelent, ezért furnéros ajtó vásárlásakor bizony mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk. Ha még mindig nehéz választani, kérdezzen tőlünk bátran, segítünk a döntéshozatalban!

A Teajtod.hu sajátos slágerterméke a prémium laminált beltéri ajtó, amely a CPL lamináltos ajtók felső kategóriáját képviseli. Az ajtók szerkezete tömör MDF anyagból készül, amely finomabb kiképzést, masszívságot és erősebb hanggátlást is biztosít. Speciális kialakítású élzárásának köszönhetően roppant tartós. Prémium MDF termékeink esetében az üveges ajtók üvegezőlécek nélkül készülnek, amely tökéletesen letisztult formát eredményez. Ha még ezek után sem biztos abban, milyen ajtót szeretne, keressen meg minket, segítünk a döntésben.

Üveges ajtók: ha fontos a fény

A beltéri ajtók egyik látványos fajtája az üveges ajtó, amely egyedi megjelenést kölcsönöz otthonának. Üveges nyílászáró megvásárlását olyan helyiségekbe javasoljuk, ahol fontos, hogy az becsukva is engedjen be fényt. Bármelyik felületű ajtó rendelhető üveges kivitelben is.

Valljon színt

Ha tanácstalan, milyen színű ajtó illene az otthonába, ennek kiválasztásában is szívesen segítenek munkatársaink. Fontos, hogy az ajtó színe harmonizáljon a fal és a padló (parketta, járólap  stb.) színével. Nem baj, ha a színárnyalatok eltérnek, inkább a színösszetételük legyen azonos. Parkettát is forgalmazunk, bemutatótermünkben akár azt is megveheti a színben hozzá passzoló ajtóval.

Válasszon stílust!

A beltéri ajtó megvásárlása előtt fontos végiggondolni azt is, hogy bútorai vonalvezetéséhez és színéhez milyen stílusú nyílászáró illik. Klasszikus stílusú bútoraihoz ívesebb, a letisztult formavilágúhoz minimál stílusú ajtót ajánljunk, míg a megjelenésében fiatalos berendezéshez a modern stílusú ajtajaink passzolnak. Szakképzett munkatársaink segítenek megtalálni az otthona belső terével leginkább harmonizáló ajtóstílust.

Kevés a hely? Válasszon tolóajtót

Amennyiben helyet akar megtakarítani, vagy már alapvetően kevés a hely, praktikus, stílusos, ráadásul kedvező árú megoldást jelent a tolóajtó. Az összes laminált és furnéros beltéri ajtónk választható tolóajtó kivitelben is. Falban és fal előtt futó kiviteleket tudunk kínálni.

Ismerje a falnyílásméreteket

Az ajtóvásárlás tervezésekor alapvetően három mérettel kell tisztában lennie: az ajtó későbbi helyéül szolgáló falnyílás magasságával, szélességével, valamint a fal vastagságával. Természetesen az árajánlatunk elkészítéséhez körülbelüli méretek is megfelelnek, megrendelés esetén a pontos méréseket munkatársaink végzik el a helyszínen.

Az ajtó dísze…

… nem más, mint a kilincs! Gondolta volna, hogy kilincsből is hatalmas a választék? Hiszen nem mindegy, milyen stílusú, színű, felületű és formájú kilincset választ. Réz, rozsdamentes acél, alumínium stb.? Hosszúcímkés vagy rozettás? Kulcslyukas, cilinderlyukas vagy WC záras? Ha ajtót már választott, de tanácstalan, milyen kilincs illik hozzá, segítünk!

Hogy ne csak szép, de tartós is legyen...

Figyelem! Hiába választ kiváló minőségű, esztétikus ajtót, ha annak beszerelését nem megfelelő tapasztalattal bíró szakemberre bízza. A Teajtod.hu munkatársai ezt is elvégzik. A nem szakszerű beépítés miatt sok probléma adódhat, ezért érdemes ránk bíznia.
 

Hova forduljon, ha minőségi, tartós, esztétikus beltéri ajtót szeretne?

A Teajtod.hu-hoz!
Bemutatótermünk, ahol szakképzett munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére:
1119 Budapest, Andor utca 24-28.
Telefon: 06/30-9863-001, 06/20-449-1627
Honlapunk: www.teajtod.hu

További cikkek hasonló témában

Penészmentes lakás
Penészedik a lakása? Télen belül az ablakokon...
Kortörténet I. - Rövid ágytörténet
A most következő lakberendezési és kortörténeti távolba nézés...
A Hubert Parketta Kft.

Igazi családi kisvállalkozásként indult el 1992-ben a veszprémi...

Hozzászólások