Jelenlegi hely

A természetes választás I.

A természetes választás I.

A MARTY parkettákat Franciaország legnagyobb parkettagyártó vállalata állítja elő. Naponta 15.000 m2, évente 3.000.000 m2 terméket gyárt a legkorszerűbb technológiával, így folyamatosan kiváló minőség érkezik a vevőkhöz. Az európai piacon egyedülállóan nagy kínálattal (kb. 200 féle termék) rendelkezik és érdekes felületekkel, mint: antikolt, natur olajozott, viaszolt, fehérített.

A réteges szerkezet révén a fa páratartalom különbségből adódó résesedése is kiküszöbölhető, a clic rendszer (ami ragasztást nem igényel!) pedig tökéletesen sima felületet ad, hézagmentesen illeszkedik egymáshoz a szalagparketta.A parketták a hagyományosan már ismert: tölgy, bükk, gesztenye, juhar de egzotikus: iroko, doussié, merbau, afrormosia, jatoba fákból is készülnek. A csaphornyos parketta, a svédpadló és a halszálka minta megtalálható már lakkozva is. A gyári felületkezelés sokkal jobb minőségű és egyenletesebb, mint a helyi felületkezelés, ezáltal a lerakási idő lerövidül, kevesebbe kerül a parkettázás és jobb minőségű otthona lehet, amit azonnal igénybe tud venni. Kaphatók a legújabb tendencia szerinti antikolt, opálos hatású parketták is.
A LEGNO IN vállalat Észak-Olaszország egyik legnagyobb egzotikus fákból készült parketták importőre. Több kontinensről, konténernyi áruval kereskedik, tehát a nagy mennyiségű rendelést is ki tudják elégíteni. A termékpaletta igen széles: ipari, lamella, kis svédpadló, nagy svédpadló, maxi méret, kültéri padló, fürdőszobai parketta. Kapható kerti garnitúra, szék, asztal, napozóágy jatoba brazil keményfából. Mindezek természetes színekben pompáznak: világos beige, vöröses, drapp, melegbarna, mélyvörös, rózsaszínes, és majdnem fekete árnyalatok a különböző fafajtákból (iroko, doussié, jato-ba, cabreua, afrormosia, wengé, merbau, dió, am. cseresznye, ipé, guatambu, teak stb.).
Kiegészítőnek tudjuk ajánlani a különleges bordueröket, lézeres intarziákat, mely utóbbiak - tetszőleges igény szerint - akár címer, monogramm, logó, kész rajz vagy elképzelt motívumok is lehetnek.A fa parketta minden esetben csökkenti a fűtési költséget, a környezetet melegebbé varázsolja és természetközelibbé. Tisztításuk is rendkívül egyszerű. Ma már a lakás szinte valamennyi helyiségébe raknak parkettát, nemcsak a szobákba, de konyhába, fürdőbe, előtérbe, szalonba, ebédlőbe és teraszra is. A parketták nagy része padlófűtésre is tehető, de kérje ki a gyártók és forgalmazók szakszerű ismertetőit, ill. szakvéleményüket.Információval szolgált:

ITUN Kft.

További cikkek hasonló témában

Kondigépekről, nemcsak férfiaknak

Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódít a szabadidősportban a...

Régiből újat, korszerűbbet, avagy a felújítás „Művész”-ete

Csökkeni látszik a fővárosból az agglomerációba...

CONSTRUMA 2014 - fókuszban a felújítás

A tavaly óta új koncepció alapján szervezett kiállítás csokor - a...

A világot jelentő deszkák

A padló a lakás alapja, hiszen a parketta típusa, színe, felülete...

Hozzászólások