Jelenlegi hely

A természetes választás I.

A természetes választás I.

A MARTY parkettákat Franciaország legnagyobb parkettagyártó vállalata állítja elő. Naponta 15.000 m2, évente 3.000.000 m2 terméket gyárt a legkorszerűbb technológiával, így folyamatosan kiváló minőség érkezik a vevőkhöz. Az európai piacon egyedülállóan nagy kínálattal (kb. 200 féle termék) rendelkezik és érdekes felületekkel, mint: antikolt, natur olajozott, viaszolt, fehérített.

A réteges szerkezet révén a fa páratartalom különbségből adódó résesedése is kiküszöbölhető, a clic rendszer (ami ragasztást nem igényel!) pedig tökéletesen sima felületet ad, hézagmentesen illeszkedik egymáshoz a szalagparketta.A parketták a hagyományosan már ismert: tölgy, bükk, gesztenye, juhar de egzotikus: iroko, doussié, merbau, afrormosia, jatoba fákból is készülnek. A csaphornyos parketta, a svédpadló és a halszálka minta megtalálható már lakkozva is. A gyári felületkezelés sokkal jobb minőségű és egyenletesebb, mint a helyi felületkezelés, ezáltal a lerakási idő lerövidül, kevesebbe kerül a parkettázás és jobb minőségű otthona lehet, amit azonnal igénybe tud venni. Kaphatók a legújabb tendencia szerinti antikolt, opálos hatású parketták is.
A LEGNO IN vállalat Észak-Olaszország egyik legnagyobb egzotikus fákból készült parketták importőre. Több kontinensről, konténernyi áruval kereskedik, tehát a nagy mennyiségű rendelést is ki tudják elégíteni. A termékpaletta igen széles: ipari, lamella, kis svédpadló, nagy svédpadló, maxi méret, kültéri padló, fürdőszobai parketta. Kapható kerti garnitúra, szék, asztal, napozóágy jatoba brazil keményfából. Mindezek természetes színekben pompáznak: világos beige, vöröses, drapp, melegbarna, mélyvörös, rózsaszínes, és majdnem fekete árnyalatok a különböző fafajtákból (iroko, doussié, jato-ba, cabreua, afrormosia, wengé, merbau, dió, am. cseresznye, ipé, guatambu, teak stb.).
Kiegészítőnek tudjuk ajánlani a különleges bordueröket, lézeres intarziákat, mely utóbbiak - tetszőleges igény szerint - akár címer, monogramm, logó, kész rajz vagy elképzelt motívumok is lehetnek.A fa parketta minden esetben csökkenti a fűtési költséget, a környezetet melegebbé varázsolja és természetközelibbé. Tisztításuk is rendkívül egyszerű. Ma már a lakás szinte valamennyi helyiségébe raknak parkettát, nemcsak a szobákba, de konyhába, fürdőbe, előtérbe, szalonba, ebédlőbe és teraszra is. A parketták nagy része padlófűtésre is tehető, de kérje ki a gyártók és forgalmazók szakszerű ismertetőit, ill. szakvéleményüket.Információval szolgált:

ITUN Kft.

További cikkek hasonló témában

Hogyan hozzuk rendbe a régi falakat?

Régi épületek esetében gyakran szokott problémát okozni, hogy...

CONSTRUMA  2011
Az idei CONSTRUMA az élhető környezet, a...
Vidéki szállás egy kicsit másképp Boldogkőváralján
Te is azok közé tartozol, akik a jól megérdemelt...
Határtalan dekorációs lehetőségek a Voravannal

Aki minimális energia befektetéssel szeretne látványos változást...

Hozzászólások