Jelenlegi hely

A TERMÁLTÓ RESIDENCE LAKÓPARK

A TERMÁLTÓ RESIDENCE LAKÓPARK

A Termáltó Residence exkluzív, új építésű, kiváló minőségű prémium otthonai és nyaralói tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik idő- és értékálló ingatlanbefektetést keresnek, illetve nyaralásra, kikapcsolódásra, nyugalomra, hétvégi pihenésre vagy gyógyulásra vágynak.

Ingatlanbefektetés
A kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlanok egyedülálló befektetési lehetőséget kínálnak, értékálló, biztonságos, kiszámítható és magas hozamú befektetést jelentenek, mivel a kiváló közlekedési adottságoknak, a környék számos nevezetességének és látványosságának, a folyamatos fejlesztéseknek és a turizmus állandó növekedésének köszönhetően az itt található ingatlanok bármikor könnyen és kiváló feltételekkel el-, illetve bérbeadhatóak.

Nyaralás, pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés és gyógyulás egy helyen
A természet közelsége, a lélegzetelállító kilátás, a közelben található számos élmény-, termál- és gyógyfürdő, valamint a Demjéni Termáltó Fürdő szolgáltatásaihoz való teljeskörű hozzáférés a prémium ingatlanok által garantált magas életminőséggel együtt nagyszerű lehetőséget kínálnak nyaralásra, kikapcsolódásra és feltöltődésre. A csendet, a pihenést és a nyugalmat a kellemes, zöld környezet, a friss levegő és a kertvárosi hangulat garantálják, a lakópark közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Demjéni Termáltó Fürdő kiváló élettani hatású gyógyvize pedig számos megbetegedésre jelent gyógyulást.

Kiváló ár-érték arányú prémium ingatlanok festői természeti környezetben
Az igényes belső kialakítású, amerikai konyhás, panoráma ablakos, korszerű anyagokból készült, környezettudatos, lenyűgöző kilátással és nagyméretű terasszal rendelkező lakások a legmagasabb minőséget biztosítják, kiszámíthatóbb energiafelhasználással, alacsonyabb fenntartási költséggel, tágas, világos és letisztult terekkel, praktikus megoldásokkal, modern alaprajzokkal, saját belső parkolóval, biztonsági- és portaszolgálattal. A minden igényt kielégítő, kényelmes és exkluzív lakások kiváló ár-érték arányt képviselnek, miközben pillanatnyilag még a piac legversenyképesebb árain érhetőek el.


Tudjon meg többet a Termáltó Residence-ről!
www.termalto-residence.hu
+36 30 / 93 52 242
termalto.residence@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Miért fontos, hogy otthonunk télen atkamentes legyen?

Tudta, hogy otthonának téli atkamentesítése és tisztán tartása...

Homlokzati hőszigetelés szálas kőzetgyapot termékekkel

Mérési adatok alapján, az épületek hőveszteségének jelentős része...

Mindenki többet várt a CSOK-tól, de azért örülnek

Míg áprilisban az építkezés és felújítás előtt álló lakosság 43...

Könnyűszerkezetes házépítés jelene és perspektívái

Rövid összefoglaló a DEM Információs és Gazdaságkutató Iroda által...

Hozzászólások