Jelenlegi hely

A masszázsmedencék gyémántja

A masszázsmedencék gyémántja

Elég néhány négyzetméternyi szabad hely a teraszon vagy a kertben, és az ott elhelyezett Diamante masszázsmedencében máris élvezheti a masszírozó víz egészségre és közérzetre gyakorolt jótékony hatását. Persze ennyire nem lehet leegyszerűsíteni e csodálatos érzést nyújtó és dekoratív kerti "bútordarab" funkcióját.

A masszázsmedence a nyugalom szigete, az egészség és a pihentető alvás oázisa. A mai felgyorsult világban szükségünk van kikapcsolódásra, relaxációra, hosszú baráti beszélgetésekre, társasági összejövetelekre. Saját medencénkben mindennek részesei lehetünk. Néhány vízben eltöltött kellemes perc harmóniát hoz életünkbe, ennek hatására máris kipihentebbnek, nyugodtabbnak érezzük magunkat. Ha ezt a kellemes érzést a fúvókák által nyújtott, légbuborékokkal intenzívebbé tett hidromasszázzsal fokozzuk, akkor egy fantasztikus testmasszázs és egy alapos, mély meditáció hatását ötvözzük.



A masszázsmedencék valódi hazájában - Dél-Kaliforniában - hagyományos kézi módszerrel gyártott medencék mindegyike körültekintő tervezés és alapos gyártási folyamat eredménye. A több mint 35 éves gyakorlattal rendelkező gyártó azért választotta a Diamante (gyémánt) nevet, mert alapelve szerint minden egyes medence a drágakövek királynőjéhez hasonló igényességgel és mérnöki precizitással készül, és előzetes tesztelés után kerül a gazdájához. A Diamante masszázsmedencék 2, 3, 4, 5, 6, 7 vagy akár 10 személyes változatban készülnek. A kiválasztás után a megfelelően stabil talapzatra helyezett masszázsmedence egyszerűen feltölthető, és elektromos bekötés után azonnal használható.



Az ergonómia tudományának pontosságával megalkotott kényelmes ülésekben az ember szárazon is órákig szívesen elidőzne. Na de miért is használná így, amikor a vízzel teli medencében sokkal kellemesebb érzésben lehet része. A medencében egyaránt vannak ülő és fekvőhelyek, valamint mindegyik férőhely külön szabályozható masszázsterápiát nyújt a fürdőzők egyéni igényeinek megfelelően. A vízben - amely az ember egyik legtermészetesebb közege - testünk megpihen, ellazul, és nagy örömmel fogadja be a medence állandó fúvószenekara által nyújtott hidromasszázs tökéletesen összehangolt, páratlan masszázsélményét.



A medence vize a beépített elektromos fűtőrendszernek köszönhetően télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletű; hőfoka az egyéni igényeknek megfelelően beprogramozható. A medence burkolata és héjszerkezete jobban szigetel, mint egy hűtőszekrény, így energiafelhasználása évszaktól és időjárástól csak korlátozottan függ. Nincs kellemesebb érzés, mint hideg téli estéken megmártózni a saját kertünkben álló masszázsmedence forró, gőzölgő, masszírozó vizében. Minden Diamante masszázsmedence emelőszerkezettel ellátott, hőszigetelt tetővel rendelkezik, amely megvédi a medencét és annak vizét a szennyeződésektől, és az ingadozó külső hőmérséklet hatásaitól.



Mindegyik modell ózonfejlesztővel rendelkezik, amely kevesebb adalékanyag használata mellett is lehetővé teszi a víz tisztaságának fenntartását. A medencék külső megjelenése a gyártó (U.S. Tooling and Spas Inc.) saját fafeldolgozó üzemében előállított kaliforniai vörös cédrus burkolat miatt tökéletesen illeszkedik egy szép és igényes kerti környezetbe. Az egyedülálló Végtelen Üvegpanel esztétikus és időtálló megoldást kínál azoknak, akik kevesebb karbantartást igénylő külső burkolatot szeretnének. A gyártó a medence belső héjszerkezetének széles anyag- és színválasztékával igyekszik a felhasználók minden igényét kielégíteni.



A masszázsmedencék jótékony hatása – a teljes testi és lelki ellazulás érdekében – számos extra kiegészítő segítségével fokozható. A Diamante üvegszáloptika színes fényei meghitt hangulatot teremtenek egy esti fürdőzés alkalmával. A medence saját CD lejátszója kellemes zenei élményt biztosít, amely a medencetestben beépített erősítő, egy mélyhangsugárzó és a sarkokból kiemelkedő 2 vízálló hangszóró segítségével jut el a fürdőzőkhöz. Az Atlantis Special modellben alapkivitelben elhelyezett, de számos modellhez rendelhető Nyakmasszázs Párna a nyak és váll izmait frissítő páratlan masszázsélményt nyújt.



Ha egy forró fürdőzés alkalmával a meleget szeretnénk enyhíteni, elég egy gombnyomás, és a Frissítő Pára felüdíti testünket: hideg, élénkítő vízpermetet juttat a testünkre. A Diamante Aromaterápiája különféle relaxációt segítő, légút tisztító és méregtelenítő hatású aromákat juttat a medence vizébe. A BioFree Automata Tisztítórendszer beavatkozásunk nélkül karbantartja a medencénk vizét és a vegyszerek hozzáadását is elintézi helyettünk. A Diamante Folyamatos Szűrőrendszer egy külön erre a célra kifejlesztett pumpa segítségével biztosítja a medence vizének állandó tisztaságát.



Az Amerikában igen népszerű egészség-kultúra és ezzel együtt a masszázsmedencék egyre nagyobb teret hódítanak Európában, így Magyarországon is. A hidromasszázs és pezsgőfürdőzés egy egészségesebb, nyugodtabb életforma kialakításának fontos összetevői, a medencében fürdőzés pedig az egész család számára nyugtató kikapcsolódást biztosít.



Az információval szolgált:

SPATREND KFT.

Tuka Nándor

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások