Jelenlegi hely

A Hubert Parketta Kft.

A Hubert Parketta Kft.

Igazi családi kisvállalkozásként indult el 1992-ben a veszprémi Hubert Parketta Kft.  A cég lépésről-lépésre bővült, növekedett, ma már öt üzletben várja vásárlóit.

Induláskor a tulajdonos veszprémi családi házának udvarában még csak csaphornyos és szalagparketta padlók forgalmazásával foglalkozott, az évek folyamán azonban a laminált padló szakértőjévé vált, és ma már veszprémi, ajkai, érdi, siófoki és soproni üzletében találkozhatnak a vásárlók a Hubert Parketta Kft. óriási választékával; laminált-, parafa- és svédpadlókkal, szalag- és csaphornyos parkettákkal, és számos kiegészítő termékkel.

– A különböző padlóburkoló anyagokat forgalmazó cégek piacán közvetlenül a gyártó alatt helyezkedünk el. A piac meghatározó résztvevőjeként az egyik legnagyobb választékkal rendelkezünk. A Kaindl, az egyik legnagyobb európai lamináltpadló-gyártó termékei mellett számos ismert gyártó padlói közül válogathatnak a vásárlóink. Az idei év egyik kiemelkedő eseménye, hogy bővült a termékpaletta, forgalmazni kezdtük a Classen laminált padlóit. Termékeink pozitívumai a kiemelt minőség, a nagy választék, valamint a jó ár-érték arány. Elsődlegesen lakásfelújításban, vagy építésben lévő magánszemélyeknek, valamint a lerakást segítő szakembereknek, kivitelező cégeknek szeretnénk értékesíteni termékeinket. – mondja Sári Attila cégvezető.

A Hubert Parketta weboldalának reformjával párhuzamosan elindítottak egy hűségprogramot, mely a Hubert Barát Kedvezménykártya nevet viseli. A honlapon bárki könnyedén igényelhet Hubert Barát kártyát, és részese lehet a folyamatosan változó egyedi ajánlatoknak és kedvezményeknek.

A honlapon emellett folyamatosan frissülő blogot is találnak az érdeklődők, ahol szakértői tanácsokat, érdekességeket, híreket olvashatnak.

A Hubert Parketta a közösségi médiában is aktívan jelen van, Facebook rajongói oldalukon szintén tájékozódhatnak a vásárlók az újdonságokról, akciókról, hírekről.

A Hubert Parketta Kft. tulajdonosai eddig is mindent megtettek a vásárlók kiszolgálása érdekében, de most elérkezettnek látták az időt, hogy egy teljes arculatváltással még közelebb kerüljenek a vásárlóikhoz és saját márkát építsenek.
- Nemcsak szervezetileg, de arculatilag és a kommunikációnkban is fejlődést szeretnénk – magyarázza a cégvezető. – Ennek része a vásárlási tanácsadóink szakmai továbbképzése. Eladóink folyamatosan részt vesznek különböző szakmai képzéseken, hogy minél jobban tudják támogatni vásárlóinkat a megfelelő döntésben, a számukra legjobb termék kiválasztásában.
Habár eladóik szakértelme megkérdőjelezhetetlen, mégsem lakberendezési szakértők, ezért a közeljövőben egy új lehetőséggel bővítik szolgáltatásaik körét.

A termékjellemzők közötti tájékozódást segíti még az a kategória-rendszer, ahol minden termék 3-5 csillagos minősítést kap, ezzel is segítve a legmegfelelőbb termék kiválasztását.

Hogy miben nyújt többet a Hubert Parketta, mint a piac többi szereplője?
A kiemelkedő minőségű termékek mellett több mint 20 éves tapasztalat garantálja, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Hubert Parketta Kft.
www.hubertparketta.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások