Jelenlegi hely

A higiénikus WC: a Viega működtetőlap érintés nélkül reagál

A higiénikus WC: a Viega működtetőlap érintés nélkül reagál

Szigorúbb higiéniai követelmények különösen megváltoztatták a napi használatban lévő termékekről alkotott véleményünket. A Viega megoldást kínál a WC-k számára, amely a higiénia funkcionalitás és a formatervezés minőségének tökéletes kombinációját kínálja. Az új Visign for Style 25 szenzitív WC működtetőlap úgy működtethető, hogy a kezét egyszerűen a kívánt öblítési funkció elé helyezi, ezáltal távol tartja bőrét a baktériumoktól és vírusoktól.

A Visign for Style 25 szenzitív WC működtetőlap magas színvonalú elektronikus technológiákat fog össze, amelyek évek óta bizonyítják értéküket. Ezek a technológiák az érintés nélküli öblítő megoldást eredményezték, ami egyaránt rendkívül kényelmes és higiénikus. Az öblítés megkezdéséhez egyszerűen mozgassa a kezét a megfelelő szimbólum elé. A nagyobb szimbólum teljes öblítést jelent, a kisebb pedig kevesebb vizet használ (a beállításoktól függően két, három vagy négy liter).

Intuitív működés

Az intuitív működés elengedhetetlen mindenütt, ahol a higiénia követelmény. A Visign for Style 25 szenzitív működtetőlapon finom rácsot alkotó megvilágított pontok halmaza jelzi a működtetés helyét. A megvilágított pontok érintés nélküli öblítést váltanak ki a szükséges térfogatban, és feltérképezik az egyes mezőket a megfelelő funkciók aktiválásához. A működtetőlap fehér színe miatt látványban is hozzájárul ahhoz, hogy tisztaság-érzést keltsen használója számára.

Ez az érintés-mentes működtetőlap fluoreszkáló festése a természetes napfényt és a mesterséges fényt is felhasználja önmaga töltésére. Sötétben világít, és látható anélkül, hogy villanyt kellene kapcsolni a helyiségben.

Mivel ez a lap kiváló minőségű műanyagból készül, résmentes felülete rendkívül könnyen tisztítható.

Maximális higiénia: A Viega új Visign for Style 25 szenzitív elektronikus WC működtetőlapja teljesen érintésmentes öblítő megoldás. A forma a funkció és a technológia kiegészítik egymást. (Fotó: Viega)

Viega tervezéssel és a technológia találkozása

Nemcsak a Viega Visign termékeinek elegáns megjelenése és többszörösen díjazott kialakítása kelt új hullámokat a modern fürdőszoba kialakításában - az alkalmazott kifinomult technológia és az általuk nyújtott nagyobb kényelem is kiemelkedő. A Viega lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyedülálló, modern, spa hangulatot árasztó fürdőszobákat hozzanak létre a teljes termékpalettájukkal, például zuhanyfolyókákkal, WC működtetőlapokkal, kádszerelvényekkel, elektronikus kádvezérlőkkel, valamint a falsík előtti technológiával, amely rendkívül nagy rugalmasságot tesz lehetővé. A Viega Prevista a kényelmet a dizájnnal párosítja. Az állítható magasságú WC és mosdókagyló modulok, valamint a feltűnő WC működtetőlapok kiválasztása biztosítja, hogy az új falsík előtti sorozat univerzálisan használható legyen a fürdőszobában. A zuhany- és padlóösszefolyók, a mosdószifonok nagy választéka kiegészíti a kínálatot.

Színazonos Viega termékek izgalmas anyagválasztékkal segítik az ügyfeleket a harmónia megteremtésében a fürdőszobákban.

A Viega Visign termékek, így az érintés-mentes működtetőlapok is a Viega csoport előfalrendszer és vízelvezetés technika termékeinek kinálatában szerepel.

 

További cikkek hasonló témában

Padlófűtésre is jó az infra

Sokoldalú és komfortos fűtési megoldás...

Épületek vízellátása és fűtése korszerű csőrendszerekkel

Az új építkezéseknél és a régi épületek felújításánál a legtöbb...

Okosotthon – játsszon a fénnyel

Otthonunk atmoszféráját nagyban befolyásolja az, hogy mennyi fény...

Hozzászólások