Jelenlegi hely

Villa Balin

Villa Balin

A gyönyörű 5 szobás Puri Bawana Estate, kerti úszómedencével, közel két hektáros földterületen (7000m2) Bali a délnyugati partján található egy domb tétjére építve. 

Smaragdzöld rizsföldek övezik a villák csodálatos kertjét. Canggu halászfalutól gyalogosan 15 -20 perc. A tengerparton sétálva a falu kényelmesen elérhető.

Guy Morgan nemzetközi hírű építész tervei alapján épült villák és kertje a domb természetes teraszos körvonalához harmonikusan igazodik. A kertben az önálló lakrészek egy házcsoport szerves részei. A lakások otthonos hangulatát az épületek nyitottsága csak fokozza.

Az élet szinte a kertben zajlik. A ház emelt földszintes. Minden házban található két konyha, ebédlő, játék és tévészoba és öt hálószoba, valamint egy kisebb helyiség, amelyet fel lehet használni gyermekszobának, dolgozó szobának, vagy egy ápoló részére szállásnak.

A lakásokat hidak, pergolák, kötik össze a kert természetes környezettével A nyitott felületeken át szabadon áramlik be a lakás összes helyiségébe a trópusi kert látványának hangulata a természetes fénnyel s a tenger felől érkező friss szellő sós illatával. Ez a virágillattal átitattatott sós tengeri levegő még a legmelegebb órákban is felüdülést kínál a teraszon pihenőknek.

A villák berendezése mindeneden túlzást nélkülöznek, de a bútorok formája, anyagának minősége nem csupán a luxust, de az abszolút kényelmet is felkínálják. A belső terek összképének színei teljes harmóniában olvad bele a kert természetes színeinek látványával. Az épülethez és a berendezési tárgyakhoz felhasznált anyagok természetes, környezetbarát, a helyi kézművesipar által feldolgozható és megmunkálható anyagokból van összeválogatva.

Nem csupán a kert, de maga a tengerpart is csodálatos fürdőzési lehetőséget kínál a villalakók számára. A tengerpart homokos plazsán napozóágyak és fixem telepített napvédő ernyők sorokaznak: Közülük mindig található szabad fekvőhely és a kényelmes és gondtalan időtöltéshez nélkülözhetetlen italfelszolgáló.

A tenger türkizkék vize bővelkedik színesnél – színesebb trópusi halakkal, rákokkal és mindenféle más tengeri herkentyűvel. Talán, ha majd egyszer véget ér ez a COVID -os rémálom, az utazni vágyó fiataljaink is felfedezik ezt a trópusi paradicsomot csodálatos kertjeivel és villáival.

Forrás: Lakberendezes.hu

További cikkek hasonló témában

Mire jó a pálmafa szirup?

A kulináris élvezetek hódolói minden bizonnyal ismerik ezt a...

Lakás Taipeiben

Ez az inspiráló nyitott lakás Taiwanban található, melyet a Taipei...

Hozzászólások