Jelenlegi hely

Viktoriánus villaépület

Viktoriánus villaépület

A lakás Ausztráliában található, melyet 2016-ban az Eugene Cheah Építészeti Iroda tervezett, korszerű stílusban.

Az épületben a már meglévő stílust az új stílus kiemelte eredeti alakjából. Ez különösen igaz arra, hogy a lakások eredeti zárt helyiségeiből nagyobb, bővített változatokat álmodtak. A fa széles körben jelenik meg az épületben, a bővítéseknél nagy szerepük volt.

Közvetlenül a szarufák felett a természetes napfény volt a döntő szempont. Gyönyörű, mégis egyszerű belső terek, amelyek a napok nagy részében természetes fénnyel telnek meg. A faanyag használata nemcsak a padlók, hanem a falak és a mennyezet, valamint a bútorok bevonására is szolgál.

A nappali szürke kanapé kombinációja megfelelő szőnyegekkel és modern fehér asztalokkal büszkélkedhet. Eközben az ebédlőben egy nagy kerek fehérre festett asztal lett elhelyezve, megfelelő székekkel.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Télbúcsúztató Ausztriában

A mi történetünk ott kezdődik, hogy meghívást kaptunk egy...

Tetőfedés betoncseréppel
1844-ben Adolf Kroher találta fel Bajorországban...
Legyen minden fehér!

A tulajdonosok a TimeLessDesign tervező-párosát bízták meg új...

Férfias lendület egy női tervezőtől

A londoni székhelyű belsőépítész; Katharine Pooley a felső tízezer...

Hozzászólások