Jelenlegi hely

Viktoriánus sorház friss dizájnnal

Viktoriánus sorház friss dizájnnal

Viktoriánus sorház friss dizájnnal. A Scenario Építészeti Iroda kreatívon átalakított viktoriánus sorháza Londonban található.

A Scenario Építészeti Iroda kreatívon átalakított viktoriánus sorháza Londonban található. A lakóhely a Canfield Gardens utca sorházai között fedezhető fel, melyet egy kis család igényei szerint alakítottak át. Úgy kellett átalakítani a lakást, hogy az ügyfelek szokásaihoz igazodjon, mivel a legtöbb időt itt töltötték.

"A földszinti rész kialakítása és a lépcsőház áthelyezése bizonyult a legegyszerűbb és hatékonyabb megoldásnak. - magyarázta az építész. Ez létrehozott a két emelet között egy kapcsolatot, mely vizuálisan is a legjobb megoldásnak tűnt."

Az éles sarkokat és szögletes formát felváltották a folyamatos és lágyan ívelt geometriák. Az anyagok a leginkább a csupasz állapotban kerültek felhasználásra, mint a beton, fa, alumínium, üveg és természetes gipsz, hogy vezessenek be egyfajta minimalizmust a házba. Az egész otthon uralkodó színe a fehér, mely friss és dinamikus.

Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Vagány eklektika
London külvárosában található az eklektikus ház...
Piramis ház...

Izlandon található ez a Piramis ház, mely rendhagyó pihenést...

Helló Jövő! Helló Smart TV!
Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a...

Hozzászólások