Jelenlegi hely

Valentin napi pillanatok

Valentin napi pillanatok

Közeleg a szerelmesek napja, amikor piros szívecskék lepik el a boltok kirakatait, és a legtöbben lázban égnek amiatt, hogy hogyan és mivel is lepjék meg a párjukat.

Közeleg a szerelmesek napja, amikor piros szívecskék lepik el a boltok kirakatait, és a legtöbben lázban égnek amiatt, hogy hogyan és mivel is lepjék meg a párjukat.

Abban az esetben, ha úgy döntünk, hogy párunkkal otthon, meghitt környezetben romantikázunk, csupán néhány részletre kell odafigyelnünk.

Helyezzünk el néhány gyertyát a lakás különböző pontjaiban, ezek mellé tegyünk piros csomagolópapírba bújtatott bonbont.

Az üvegmatrica is jó szolgálatot tesz, ha a megszokott poharakat, bögréket szeretnéd szerelmes színben láttatni.

Az asztal virágdíszítéséről se feledkezzünk meg. Az egy szál vörös rózsa ereje talán többet mond, mint egy hatalmas, méregdrága csokoré. Más virágkompozíciót is bátran kipróbálhatunk. Akár cserepes virágot is ünnepi öltözetbe bújtathatunk, melyet egy piros szalaggal átköthetünk.

A csokoládé minden alkalomra tökéletes ajándék - Valentin-napra a párod számára is. Ha édesszájú, biztosan örülni fog neki. Akár otthon is készíthetsz különleges, szív alakú süteményt. Az egészhez nem kell más, mint egy szív alakú forma, amely Valentin nap körül bárhol beszerezhető. Használj piros és fehér színeket, pl. eper és tejszínhab.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a szerelmesek napján a fürdőszoba legalább olyan fontos, mint a lakás többi helyisége. Lepd meg szerelmedet egy forró rózsaszirmos, gyertyafényes fürdővel. A gyertya fontos kelléke a Valentin napnak s nagyon romantikus hatást kelt.

Készíts palackba zárt szerelmes üzenetet! A palack lehet akár egy kisebb üres boros, pezsgős vagy akár pálinkás palack is. A palack orrához ezután rögzíts egy zsinórt majd pedig fűzd rá a szerelmes idézetet vagy vallomást. Tipp: a szerelmes palackot akár kedvesed forró fürdőjébe is becsempészheted!

Ne feledjétek! „Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út” – tartja a mondás. Nincs is annál meghittebb és romantikusabb, mint egy kettesben eltöltött gyertyafényes vacsora. Manapság egyre kevesebb idő és lehetőség van a nyugodt étkezésre, amikor az ember meghitt hangulatban költheti el a vacsoráját a párjával, anélkül, hogy menne a tévé vagy a napi gondok nyomnák a vállát.

Előfordulhat, hogy életed párja nem híve az extra romantikus megoldásoknak. Ha túlzásnak tartaná a lufikkal telerakott lakást, akkor valami számára kedves, rég vágyott aprósággal lepd meg. Ehhez persze az kell, hogy tudd, mire is vágyna. Még van néhány napod, ezért, ha most nincs is ötleted, legyél figyelmes, hátha Valentin-napig elkapsz néhány célzást. Nem kell nagy dologra gondolnod: kikölcsönözheted kedvenc filmjét aznap estére, de egy üveg kellemes bor is jó lehet, amit kettesben fogyasztotok el.

További cikkek hasonló témában

Boldog Új Évet kívánunk!

Szilveszteri dekorációs ötletek. Kezdődhet a visszaszámlálás,...

Bortárolás és szervírozás otthon – Dunavox

Ízletes vacsora, gyertyafény, lágy zene a háttérben – egy pohár...

Modern olasz apartman

Az Archiplanstudio tervezése alapján jött létre egy modern olasz...

Tippek az otthoni vízfogyasztás mérsékléséhez

Vajon ha meg kellene tippelni, hogy Ön átlagosan napi hány liter...

Hozzászólások