Jelenlegi hely

Újév egy vidéki házban

Újév egy vidéki házban

Mercedest a kert inspirálta, hogy az otthonát átalakítsa egy rusztikus, romantikus lakássá. Minden szögletét nagy gonddal tervezte meg.

Mercedes nagyon szereti a gyertyafényt a kertjében is. Imádja, ahogy minden világít.

Az ember szinte elfelejti a hideg hegyen az éjszakát, a sok fény közepette. Minden tündérszerű.

"A gyertyák és a virágok a szenvedélyem. Karácsonykor viszont abszolút főszereplői a házamnak..." - mondta Mercedes Alvarez de Toledo, a ház tulajdonosa.

Az első vendégek hamarosan megérkeznek, már egy pohár pezsgő várja őket a szobában.

Mercedes gondoskodott minden részletről. A tornácon, a kertben az utolsó simításokat végzi, elengedhetetlen a gyertya, a fények, gondoskodnak a meleg fogadtatásról.

Az ajtón gyönyörű dísz fogadja a vendégeket, fenyőből, borostyánból font koszorú, rózsával és a mező virágaival díszítve. Ez a legjobb bevezetés, amire számíthat az ember, összhangban a házon belüli romantikus hangulattal.

Ahogy tovább haladunk, a hallban tükrök, amit Mercedes fenyőágakkal díszített. "Azt hiszem, nem kell bemutatnom, hogy mi a kedvenc színem - mondja nevetve - nem kétséges, hogy a rózsaszín és a zöld!"

Az ünnepség a nappaliban kezdődik, ahol Mercedes és a vendégek az előételt elfogyasztják. Az étkező asztal is hófehérbe öltözött, ahol nem maradhatnak el a rózsaszín kiegészítők, és a gyertyák sem.

Ez a varázslat folytatódik a ház többi szobájában is. A vendég hálószobában egy gyönyörű virágos tapéta van, amely tipikus angol ház stílusát kelti. Az volt Mercedes ötlete, hogy minden vendég az ágyára kap egy kis meglepetés ajándékot, hogy mosolyogva aludjon el.

Mercedes hálószobájának falán régi festmények, egy kis darab történelmet idézve. Az ágy is a régi, csupán fehérre festették, hogy modern és friss megjelenést biztosítson.

Az egész ház tehetségét tükrözi, mely lágy, érzéki, és karácsonykor még sokkal több.

Forrás: www.elmueble.com

További cikkek hasonló témában

Kínából származik a shar-pei

Kínában a régmúlt időkben munkakutyaként, majd kutyaviadalokon is...

Telekvásárlástól kulcsátadásig - I. rész

Sorozatunkban megpróbálunk egy valós példán keresztül segítséget...

Könnyített Bútorlap

A belsőpítészet és bútoripar  forradalmian új terméke a Papírrács...

Hozzászólások