Jelenlegi hely

Új élmények Sobri Jóskával

Új élmények Sobri Jóskával

Több mint félszáz játék, szórakozás földön, vízen, levegőben, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek mindössze húsz kilométerre Veszprémtől meseszép környezetben, a Bakony sűrűjében.

A kislődi Sobri Jóska Kaland- és Élménypark harminc hektáron várja a családokat, baráti társaságokat, kisebb-nagyobb csoportokat – mindenkit, aki egy kis adrenalinra, próbatételre, egész napi mókára és kacagásra vágyik.
 
A park eddig is igazi kalandot, felejthetetlen élményeket jelentett a látogatók számára, nyáron pedig tovább bővül a szórakozási lehetőségek tárháza: színházi előadások is szerepelnek a programok között, szenzációs szereposztással.

Sobri Jóskában a kihívások, a gyönyörű természet és a kultúra kedvelői egyaránt emberükre akadnak. A fák koronái között, 10-15 méteres magasságban, Magyarország leghosszabb drótkötélpályája hív betyáros kalandokra.

A legbátrabbak akár a tó felett is átcsúszhatnak, a Nautic Jet-hajócsúszda lélegzetelállító érkezést garantál. Famászásban, quadozásban, raftingban, gokartozásban és baseballban is bizonyíthatjuk ügyességünket, próbára tehetjük magunkat a mászófalon, a vízi akadálypályákon, az óriáshintán, az űrkarikán, a játszóvárban és az ördögszekéren, betyárbarátságot köthetünk Sobri Jóskán kívül a vízen járó vizipuffanccsal is.

A taktikai izgalmakra vágyók az FBI akadémián jeleskedhetnek, lézerharc során és íjász pályán tehetik próbára tudásukat. Rekordállításra is vállalkozhatunk, ládaépítésben megpróbálhatjuk megdönteni a 34 darabból álló torony parkrekordját – ez 2010 óta még senkinek sem sikerült.

A Hámori Vár tízpróbás kalandja azonban nem minden, idén nyáron színházi élmények részesei is lehetünk a parkban. A Turay Ida Színház előadásában július 13-án az Indul a bakterház című darabot láthatják a kilátogatók (esőnap júl. 14-én), augusztus 9-én (esőnap: augusztus 12.) az Anconai szerelmesek című darab szerepel a Sobri Jóska Kaland- és Élménypark repertoárjában. A szenzációs szereposztást látva az biztos, hogy sikerprodukciókat láthatunk. Az „Anconai szerelmesek” zenés komédiában a Jászai Mari-díjas Nemcsák Károly játssza az anconai polgárt, házvezetőnőjét Keresztes Ildikó alakítja. Az „Indul a bakterház” vígjátékban is feltűnik több Jászai Mari-díjas művész: Mikó István, Nemcsák Károly, Tóth Judit és Szacsvay László.

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark
8446 Kislőd, Vashámor
GPS: É 47.13134° K 17.62893°
www.bakonyikalandpark.hu

További cikkek hasonló témában

Étkező a lakásban
Az otthon szíve az étkező! Ha a mindennapi...
Hasznos tippek ingatlan vásárlásához
Legyünk óvatosak, és kérdezzünk sokat! Íme, a...
Szelektív hulladékgyűjtés otthon
Szelektíven gyűjteni a hulladékot otthonunkban...
Milyen fenyőfát válasszak?

A téli ünnepek egyik központi eleme a fenyőfa, amely pompás...

Hozzászólások