Jelenlegi hely

Társasházi magánlakás

Társasházi magánlakás

A ház minden sarkát különböző funkciókat betöltő stílus szerint alakították ki. Az épület Jakarta-ban, Indonéziában található, melyet 2014-ben fejeztek be a Parametr Architecture Design jóvoltából.

Az épület Jakarta-ban, Indonéziában található, melyet 2014-ben fejeztek be a Parametr Architecture Design jóvoltából.Bintaro lakónegyedében található a ház, mely homlokzata más, mint a közelben lévő többi épületé. A ház alapterülete 200 négyzetméter, és érdekessége, hogy az utcára két fő épület magasodik, mely hatással van funkcionális tekintetben is.

Az első és a hátsó oldalon is kereszt-átjárás teszi lehetővé a könnyű megközelíthetőséget.

A belső udvar kialakítása lehetővé teszi mind az élőlények, mint a friss levegő, napfény és szél szabadon áramlását a házba, így javítja az életminőséget, a lakók egészségének megőrzése végett.

A ház két részre van osztva az emeleten. A hálószoba és a közös helyiségek találhatóak az első emeleten - figyelembe véve a középkorú tulajdonosokat is -, míg a második emeleten van két hálószoba a gyermekek és vendégek számára. Minden szoba szomszédos a belső udvarral, így mindenhol a természetes világítás érvényesül.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Illatosítás a lakásban
Ahogy egy emberről, úgy egy lakásról is nagyon...
EVOLVE Sonix
Sokszor előfordul, hogy bár nem tartózkodunk...
"Cadence" - Egy harmonikus konfiguráció
Cadence egy lenyűgöző vízparti otthon Kanadában...
Rendezd be előre a babaszobát!
Természetes, hogy már az első pillanattól kezdve...

Hozzászólások