Jelenlegi hely

Svájci nyaraló

Svájci nyaraló

2016-ban épült a Savioz Fabrizzi Építészeti Iroda által.

Eredetileg a falu bejárátánál épült a Praz-de-erőd, de az átalakítási folyamat részeként lebontották, majd újjáépítették néhány kilométerrel a völgybe.

Új, független struktúra szerint építették a belső, illetve külső teret. Ez az elkülönítés lehetővé tette hogy egy gazdag térbeli mix jöjjön létre, mely nyitott fél-szintes emelet kommunikál egymással.

A lakás tehát egy egységet alkot, melyben így a szintkülönbségek nem feltűnőek.

A hálószoba és az iroda a felső szinten került kialakításra, alul a lakótér és a konyha kapott helyet.

Az ajtók száma a minimálisra lett csökkentve, hogy ne legyen zavaró tényező, az erkély ajtó üvegezett, hogy a természetes fény zavartalanul áramolhasson.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hogyan őrizzük meg egy loft lakás eredeti hangulatát?
A manapság főleg Amerikában divatos loftokat...
Feng Shui a fürdőszobában
Annak érdekében, hogy jól teljesíthessünk az élet minden...
Farm átalakítása

Az Egyesült Királyságban található ez a...

Hozzászólások