Jelenlegi hely

Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Paeonia Spa

Sikonda Wellness Hotel és Fürdő - Paeonia Spa
Manapság egyre több ember veszi igénybe a wellness illetve a spa által nyújtotta kényeztető kezeléseket, és az ezzel kapcsolatos szabadidős tevékenységeket. A spa és a wellness szorosan kapcsolódik egymáshoz, mint az egészségturizmust kiszolgáló létesítmények összessége. Ezek a szolgáltatások nyugtatják, felélénkítik, gyógyítják, egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszik az egyént,  általuk rátalálnak a testi – lelki harmóniájuk megteremtésére. A spa a fürdőzéshez és az ahhoz kapcsolódó tevékenységekhez kapcsolódik, átfedést képez a gyógy- és termálturizmus, valamint a wellness turizmus között.

Szállodánk a Dél – dunántúli régióban biztosítja az ide látogató vendégek részére a wellness és a spa élményét.

Szállodánk 2004 óta működik, mint Sikonda Wellness Hotel *** és Fürdő.

A 39 légkondicionált szobával, 6 medencével (2 élménymedence, 1gyerekmedence, 1 sportmedence 1 merülő medence 1 meleg vizes ülőmedence), éttermi, gyorséttermi, drinkbár, konferencia és sportolási lehetőséggel áll a vendégek rendelkezésére, és mindemellett kényelmes kikapcsolódást nyújt.

A Mecsek festői sikondai völgye speciális mikroklímával rendelkezik, így kellemes kikapcsolódást nyújt mindenki számára. A megújult, egységesített Paeonia Spa részlegünk a már megszokott kezelések mellett újdonságokkal is kényezteti vendégeinket. Igénybe lehet venni különböző masszázs-, fürdő-, mély meleg terápiás-, elektroterápiás kezeléseket egyaránt.

Wellness & Spa Parkunkban fellelhető a klasszikusnak számító svéd stresszoldó masszázs, hatóanyagos masszázsok, thalasso masszázs is.  Fürdőink és kezeléseink során a korábban már jól ismert thalasso terápiával dolgozunk. A thalasso-terápia magában foglal minden olyan kezelési formát, amelyben tengervizet, illetve az azt koncentráltan tartalmazó tengeri algákat alkalmazzák. A tengervízben, tengeri üledékben, a tengeri algákban, valamint a tengeri iszapban és a tengeri sóban található hatóanyagoknak köszönhetően segíti elő az általános közérzet javulását, valamint a betegséget és terhességet követő regenerálódást.

Szaunaparkunk a gőzkabin, aromakabin, finn szauna, só kamra a szauna pihentető világába kalauzolja el az ide látogatókat.

Wellness kezeléseink mellett a szépségápolás is kiemelt szerepet kap. Biztosítjuk ezt a különféle kozmetikai, köröm – és lábápolási kezeléseinkkel.

Hölgyeknek és uraknak egyaránt lehetőséget biztosítunk, hogy lehetővé váljon számukra a teljes kikapcsolódás.

További cikkek hasonló témában

Egy jó kis hely

Hajlékony, elegáns formák, minőségi anyagok, a klasszikus...

Modern olasz apartman

Az Archiplanstudio tervezése alapján jött létre egy modern olasz...

Színek, napfény, Talavera
Egy ilyen különösen hosszú tél után mindenki...
Hasznos tippek ingatlan vásárlásához
Legyünk óvatosak, és kérdezzünk sokat! Íme, a...

Hozzászólások