Jelenlegi hely

Rezidencia a folyó felett

Rezidencia a folyó felett

A négy hálószobás épület egy völgyben fekszik, Dél-Walesben.

A "lebegő" házat a helyszíni adottságokat figyelembe véve tervezték. Az épület egyik szárnya látszólag egyenesen indul, de aztán a folyópart fölött, a fák között tűnik fel, könnyebbé és nyitottabbá téve, és látszólag lebegve a folyón. Az épület másik szárnya a helyszín lejtőjébe süllyedt, zöld tetővel, és teljes magasságú üvegezéssel, amely a folyóparti gyepre néz. A szabálytalan alakú lámpatestek extra fényt bocsájtanak ki erre a területre.


A család három tagja vette birtokba a házat, viszont nagyobb számú ember fogadására is alkalmas, amikor a család és a barátok összejönnek. A kétoldali kialakításnak köszönhetően egy vendégszárnyat is létrehoztak, amely teljesen különálló, csupán amikor szükség van rá, akkor fűtik.



Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Modern, élénk apartman

Az egykori gyár átalakítása fényes lakássá Anne Sophie Goneau...

Különleges nyugalom

Óbudán járva egy különleges házon akad meg a tekintetünk.  A...

Hogyan teremtsünk mór hangulatot?

A finoman összehangolt eklektika szép példája ez a nappali:...

Miért építsünk faházat?
Még ma is léteznek erdei faházak, amelyek több...

Hozzászólások