Jelenlegi hely

Penthouse eklektikus stílusban díszítve

Penthouse eklektikus stílusban díszítve
Ez a penthouse lakás Hollandiában található, melyet Jeroen van Zwetselaar belsőépítész tervezte magának. A tervezők és építészek mindig tudják mit akarnak a saját otthonukban, és hogyan valósítsák meg.
A lakás stílusa eklektikus, és én különösen szeretem a karcsú, fekete konyhát, mely ellensúlyozza a világos lakást. A konyha a háttérben van, előtte a színek sokasága, de a készülékek és a fekete konyha-sziget létrehoz egy kontrasztot. A stílushoz tökéletesen illeszkednek a vintage ipari székek.

A többi helyiség meglehetősen világos: az étkező és nappali tele vannak színekkel. A perzsaszőnyeg kicsit furcsán hat a modern étkezőasztal és székek társaságában. A nappaliban még található egy modern piros kanapé, egy antik szőnyeg, és egy egyedülálló függöny, mely együtt egy merész és hűvös hangulatot hoz létre.

Imádnivaló grafikát és túlméretes fényképeket itt-ott láthatunk, mely különleges karakterrel ruházza fel a teret. A virágok és növények a frissességet mutatják.

Az otthoni iroda nagyon egyszerű, hogy ne vonja el a figyelmet a munkáról és olvasásról.

A hálószoba kissé a főiskolai napokra emlékeztet, itt inkább a minimalista belső érvényesül. A tulajdonos szereti használni a különböző textíliákat, a jobb komfortérzet kialakításáért.

A lakás büszkélkedhet egy hatalmas terasszal is, melyről gyönyörű kilátás nyílik a városra.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Feng Shui a fürdőszobában
Annak érdekében, hogy jól teljesíthessünk az élet minden...
S Ház Németországban

2012-ben épült ez a modern családi ház. A lejtős telken a reggeli...

Velencei otthon
A megfoghatatlan olasz stílus, a ’dolce vita’,...
Mindent megragasztunk!

A természet tavaszi-nyári újjáéledése inspirálóként hat...

Hozzászólások