Jelenlegi hely

Parti otthon

Parti otthon

A helyszín inspirálta az építészt, hogy egyensúlyba hozza a szűk utcák és a folyó közötti kontrasztot.

Ez a hosszú ház egy tipikus holland otthon, amely a Laak folyó mentén helyezkedik el.


Az utca felé az otthon nyugodt, éles vonalvezetésű, arányos homlokzattal és a külső anyagok szigorú korlátozása miatt: fa, acél, üveg és beton került felhasználásra.

Az otthon frontfelületén a fehér kontúr határolódik, mely a háttérben lévő lakóövezetet követi.



A ház női tagja belsőépítészként tanult, ezért a PLS Építész Stúdió és az ügyfelek között élénk és hosszú beszélgetések folytak, ami egy átgondolt kontrasztot eredményezett a külső és a belső tér gazdag összetettsége között. Az otthon kívülről szerény, de belülről gazdag.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Garázs helyett autóbeálló
A családi ház tulajdonosok előnyös helyzetben...
Country a városban?
A huszadik század első évtizedeinek kereskedői...
Elragadó New England-i vendégház

Bár új építésű, mégis egy parasztház karakterét hordozza magában....

Intelligens ház újdonságok

A Domintell és a Niko Home Control rendszer is folyamatosan...

Hozzászólások