Jelenlegi hely

Otthonteremtés, Design felsőfokon

Otthonteremtés, Design felsőfokon

A kedvező 2012-es fogadtatás után az OTTHONDesign kiállítás stabil helyet kapott az új koncepció mentén felépített építőipari, épületgépészeti, otthonteremtési kiállításcsokorban. A CONSTRUMA (építőipar), HUNGAROTHERM (épületgépészet), RENEO (megújuló energiák) és URB:ICON (településfejlesztés) kiállítások alkotta csokor az OTTHODesign-nal együtt széles kínálattal várja a látogatókat április 10-14. között a Hungexpo területén: a ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig mindent megtalálnak egy helyen.

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika. 

A design legújabb trendjei a kerttervezés, kertépítés témakörének látványos bemutatkozásával együtt a lakás külső-belső kialakításához ad teljes kínálatot.

A látogatók részéről meglévő igény, hogy egy időben szeretnék áttekinteni a ház építéséhez, átalakításához szükséges alapanyagokat, megoldásokat valamint a belső kialakításokhoz, berendezéshez szükséges tárgyakat, stílusokat, trendeket. Ehhez kiváló lehetőséget teremt ez a kiállítási csokor.

A 2013-as kiállítás a tavalyinál még nagyobb területen, több kiállítóval várja az érdeklődőket a Vásárközpont G pavilonjában. A konyhatechnológia, a bútorok, a fürdőszoba és wellness témakörök széles kínálata mellett a design, a legújabb trendek is gazdag kínálattal jelennek meg a kiállításon.

Külön színfoltja lesz a kiállításnak a Medence csoport, a fiatal tehetséges designerekből álló csapat, akik újrahasznosított anyagokból állítanak elő bútorokat, használati tárgyakat.

A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is ingyenes lakberendezési tanácsadással várja az érdeklődőket. Ezúttal a fürdőszoba  és a konyha lesz a központi téma.

Az OTTHONDesign-t a tavalyinál gazdagabb szakmai program kíséri, mely nem a szakemberek, tervezők számára is kínál különleges csemegéket.

Ízelítő a tervezett programból:

- Konyhatechnológiai szakmai nap
- MAGYAR DESIGN – hazai designerek, tervezők bemutatkozása
- Magyar design konferencia hazai és külföldi tervezők részvételével (Trend Union, a soproni egyetem, a designterminal  és a Magyar Bútorgaléria támogatásával)
- „Jövő konyhája” pályázat nyerteseinek bemutatása
- Designgépészeti sziget

Az OTTHONDesign kiállítás céljai közé tartozik az aktuális irányzatok megjelenítése az otthonteremtés minden területén, és ebből a kortárs hazai bútor- és enteriőrtervezés sem hiányozhat. Így született meg az elhatározás a tavalyi évben, hogy létrehozzák a kiállításon belül a MAGYAR DESIGN szigetet.

A stand életre hívásával az OTTHONDesign szervezőinek kettős célja volt: egyfelől lehetőséget teremteni a szakmai és a nagyközönségnek, hogy megismerkedhessen a fiatal magyar tervezők munkáival, másfelől pedig támogatni az alkotókat. A sikeres debütálás után 2013-ban ismét megjelenik a MAGYAR DESIGN sziget, ahol ismét megismerhetik a fiatal magyar tervezők legújabb trendeket követő terveit, bútorait.

Az OTTHONDesign kiállítás kiemelt médiapartnere az OTTHON Magazin, mely szintén jelen lesz a kiállításon.

Bővebb információ:
www.otthon-design.hu

További cikkek hasonló témában

Akácból készült fürdőszobai kollekció

A Siestro által gyártott termékcsalád egy egyedi fürdőszobai...

Svájci nyaraló

2016-ban épült a Savioz Fabrizzi Építészeti Iroda által.

A felújított faházban

A bútorok, az új parketta, a klasszikus hegyi kunyhóban nyert fény...

A legforróbb napokon is menedéket jelent a hűvös lakás

Mindannyian ábrándoztunk már arról a pillanatról, amikor egy forró...

Hozzászólások