Jelenlegi hely

Otthonos vendégház

Otthonos vendégház

A vendégház 102 négyzetméteres, amerikai stílusú könnyűszerkezetes lakóház. A választás tudatos volt: a tulajdonos több évig élt Amerikában, jól ismerte e háztípus pozitív tulajdonságait.

Az épület egyszerű, modern kivitelű, jól tervezett belső terekkel rendelkezik. Az ajtón belépve a ház középpontjába jutunk: a tágas és világos nappaliba. Ennek területét egy trapéz alakú üvegfal növeli, ami nagy francia ablakaival a helyiség kellő megvilágítását is biztosítja. Itt található az étkezősarok és innen nyílik a háztartási gépekkel jól felszerelt konyha.

A fürdőszobában a különböző igényeknek megfelelően sarokkád és zuhanyzó is található. Mellette van külön helyiségben a WC. A házat a tulajdonosok üdülőknek adják ki. Ennek megfelelően alakították ki a hálószobákat – amelyek szintén a nappaliból nyílnak - , két 2 ágyas és egy db 1 ágyas szobát.

A vendégház kellemes hangulatát a tulajdonosok a harmonikus színvilág kialakításával és ízléses kiegészítőkkel érték el. A lakás minden pontján a természetes és meleg színek dominálnak. A nappali francia ablakainak és a ház jó fekvésének köszönhetően télen is minimális az energiafelhasználás.

A nyaraló külsejét látványosan megbontja a fedett terasz. A barack színű nemesvakolathoz jól illik a fehér lábazati dísztégla. A házat még impozánsabbá teszi a szépen parkosított, 1600 négyzetméteres tágas kert és az igényesen kialakított kerítés.

A ház egész évben várja a nyugodt környezetben, frekventált helyen pihenni, gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Kivitelező:
TILLA-FA Házépítő Bt.

További cikkek hasonló témában

Mindent megragasztunk!

A természet tavaszi-nyári újjáéledése inspirálóként hat...

Kör alakú franciaágy
Nincsenek határozott élek, szögletes formák:...
Tágas penthouse lakás

A legújabb Callender Howorth projekt keretében teljes körű...

Karácsonyi dekoráció
A figyelmesség és a törődés, a sok szép apró...

Hozzászólások