Jelenlegi hely

Otthon belső falak nélkül

Otthon belső falak nélkül

Amikor a Renato Mendonca Arquitetura stúdió felkérést kapott egy 45 négyzetméteres brazil otthon teljes belső újratervezésére, gondoskodott arról, hogy ez a hely a tulajdonos álmai otthonává váljon.

A fő cél az volt, hogy olyan kialakítást hozzon létre, amely tükrözi a lakástulajdonos személyiségét, tehát átfogó és modern agglegényotthonnak kellett lennie.A legnagyobb kihívást a vizuálisan nagy tér létrehozása jelentette. Ennek érdekében az építészek eltávolították a kis lakás összes belső falait. Ez nagymértékben megnyitotta az egész teret, lehetővé téve a természetes fény átjutását a különböző helyiségeken.

Mégis különböző zónákat hoztak létre, különböző célokra. Nem falak, hanem bútorok, szőnyegek, dekorációk és oszlopok választják el őket egymástól. A szobák zökkenőmentesen folynak egymásba, ez nagyon kellemes és otthonos légkört teremt.Ezenkívül a konyhát kibővítették, integrálva az erkéllyel, ezzel is több felhasználható helyet teremtve.

A lakásban betonozott padlók vannak, és különféle egyéb befejezetlen és nyers felületek szétszórtan. Ez adja a szobának a karaktert.Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Téli ruhák tárolása

A tél elmúltával és a tavasz közeledtével sok teendőnk van a ház...

Golf ház Ausztráliában

Modern ház, mely tükrözi a tulajdonosok személyiségét. Egy...

Ízlésesen kialakított lakóhely Kanadában

Figyelembe véve a mutatós természeti és innovatív designt, a...

Valami új és valami régi

Nagy Rita lakberendezőt kérte meg a három tagú család, hogy új...

Hozzászólások