Jelenlegi hely

Otthon, ahol érezhető a természet

Otthon, ahol érezhető a természet

A felújítást 2016-ban az ausztriai Boya, WA, Ausztrál építészmérnöki földművelő végezte el, alapos mérlegelést igényelt a természeti környezet építészeti helyzete tekintetében.

A kert és a konyha helyiségét kiterjesztették, valamint belső és külső felújítást is végeztek. Ezek kortárs designt, és sok üveg felületet eredményeztek.


Az eredeti épület nagyrészt falazott (barna tégla betonpadlóval) volt, alacsony belmagassággal.

Az üvegfalak keretet alkotnak a növényeknek, és kapcsolatot alakítanak ki a ház és a tájkép között, amely korábban nem létezett.


Az épület a jó szellőzés elveit integrálja, az éjszakai forró levegőt szellőzőkkel oldották meg. A rovarok ellen is védve vannak. A régi és új kiegyensúlyozott, ami intelligens építészeti megoldást ér el.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Belépő a lakásba – az előszoba

Első benyomásunkat egy lakásról az előszobában kapjuk. Ez a...

Anglia: a romantika fellegvára
Míg Franciaországban a barokk, Itáliában a...
18. őszi BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo ®

Téged is vár az ország legnagyobb babaholmibörzéje!

Modern ház Torontóban

Az LGA Építészeti Iroda tervezte az alábbi épületet, melynek...

Hozzászólások