Jelenlegi hely

Oroszországi magánlakás a tóparton

Oroszországi magánlakás a tóparton

Minden szoba a vízre néz, panorámás ablakok a padlótól a mennyezetig. Az A2 Építészeti Iroda által létrehozott magánlakás St. Petersburgban található, Oroszországban, melyet 2014-ben fejeztek be.

Az A2 Építészeti Iroda által létrehozott magánlakás St. Petersburgban található, Oroszországban, melyet 2014-ben fejeztek be.

Az építészeti iroda nyilatkozata alapján: "A ház egy festői tó közelében található St. Petersburgban, Oroszországban.

Minden szoba a vízre néz, a padlótól a mennyezetig elhelyezett panorámás ablakoknak köszönhetően.

Az üvegezést a Reynaries Concept System® 104 (Belgium) innovatív ablaküvegei biztosították. Ez a rendszer növeli a komfortérzetet, és minimálisra csökkenti az energiafogyasztást, ami ideális az energia-passzívház követelményeknek.

Konyha és étkező az első emeleten található, mely a tóra irányul. Itt a szabadtéri terasz előnyeit élvezhetik a HI-Finity tolóajtós rendszernek köszönhetően. Ez a rendszer egy vékony, alig látható profil, mely növeli a helyszíni határokat.

A tolóajtók elegánsak, a fény, levegő áramlását teljes mértékben lehetővé teszik. Ezáltal úgy tűnik, mintha a külső és belső tér egybeolvadna, határtalan a kilátás.

A kertet gyep borítja, egy kellemes kis sétához kialakított ösvények állnak rendelkezésre, és az örömteli kikapcsolódáshoz egy kavicsokkal kirakott kanyargós patakot hoztak létre néhány zúgóval."

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Kétszintes modern ház

Az épületet Martin Dulanto Sangalli...

Gyönyörű kaliforniai otthon

Az LA belsőépítészeti cég, az Alexander...

Változatos színekben kapható a zebrapinty

A szobamadarak egyik kedvelt fajtája az Ausztráliából származó...

Életöröm felsőfokon

A víz ölelésébe épült San Francisco-i villa már első ránézésre...

Hozzászólások