Jelenlegi hely

Nyári pavilon

Nyári pavilon

Ez a modern nyári ház Valencia városában, Spanyolországban található, melyet 2017-ben Raúl García tervezett.

Az épület 4000 m2-es telken helyezkedik el azzal a céllal, hogy a nyári hónapokban a lakások középpontjába kerüljön.

Ehhez a pavilon teljesen nyitott a kertre, mint az épület folytonossága. Ez egy teljesen áteresztő konstrukció, de saját, nagyon markáns azonossággal, mivel a födémnek nincs hordozója, közvetlenül kapcsolódik a medencével. Olyan tető, amely "lebeg", hogy a többi részben árnyékot teremtsen: egy nyitott konyha grillsütővel és egy hagyományos sütővel, egy WC és fürdőszoba a medence használatához.

A rejtett peremvilágítás kiemeli az éleket, ezáltal könnyű érzetet biztosít, és modern megjelenést kölcsönöz a főépületnek.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Piros-fehér a Herczeg lakosztály

Herczeg Zoltán divattervező otthonában jártunk, ahol minden egyes...

Kevés reformálás...

Egy kis terjeszkedéssel, ablakbővítéssel igazán szép és hasznos...

Téli csemegék
Szervezetünk önkéntelenül is raktározni kezd,...
Férfiasra hangolva
Vendéglátónk egy olyan legénylakásra vágyott,...

Hozzászólások