Jelenlegi hely

Nyári hangulat kül- és beltéren

Nyári hangulat kül- és beltéren

A napok hosszabbodnak, az éjszakák melegebbek - itt az ideje, hogy elkezdjünk felkészülni a nyárra.
Fehér függönyök, amik hullámoznak a szellőben, miközben reggelente friss gyümölcslét iszogatunk a tornácon a kagyló gyűjtemények és vadvirágok társaságában. Bemutatunk néhány ötletet, hogy a nyár beköltözhessen az otthonodba.

Gyűjtsd össze a kagylókat egy nagy üvegvázában. Tölts meg egy hengeres üvegvázát homokkal, és a nyár folyamán összegyűjtött kagylókat helyezd el benne.

Akassz fel kültéri függönyöket. Nyáron a fehér vagy világos függönyök az ideálisak, amint hullámoznak a szélben. Igazi trópusi vakációhangulatot áraszt ha a kültéren használod árnyékolásképpen, vagy akár csak a magánélet nyugalmát szeretnéd élvezni.

A déli pihenőket egy fedélzeti hangulattal is fel lehet dobni. A színes párnák, a kerámiagyűjtemények, a gitár mind teret ad egy nyugodt délutáni pihenésnek, vagy akár egy könnyed beszélgetéseket a barátokkal.

Állíts fel egy saját bárt. Egy csinos kis tálca, néhány pohár, pár darab lime, minden amire szükséged lehet, hogy egy nyári italt összedobj a szabadban.

Akassz fel egy függőszéket a szabadban, akár a tornácon, és máris mehet a lazulás.

Rendezd át a konyhát, varázsolj bele színeket, tegyél ki virágot, és egyszerűsítsd le, mintha nyaralóban lennél.

Készítsd össze az étkészletet, és irány a szabad. Nincs is jobb annál, mint nyáron a szabadban elfogyasztani a vacsorát.

A fürdőbe is tegyél egy kis vadvirágot. Feldobja a hangulatot, akár minden szobában elhelyezhetünk egy pár szálat.

A gyerekszoba se maradjon ki a nyári felújításból. Frissítsük meg az ágyneműt például tengeri csíkozással. A kék-fehér csíkos ágyneműben mindenki úgy érzi magát, mintha egy tengerparti nyaraláson venne részt.

Friss gyümölcslé reggelire. Tarts egy nagy tál friss narancsot készenlétben, egy üveg kancsót a pultra, hogy minden reggel friss narancslével kezdődhessen a nap.

Amennyiben van szabadtéri medence, akkor nagyon hasznos dolog a kertben felállított kis házikó, ahol átöltözhetünk. Az itt látható kis pihenőház a színes lámpákkal, tengerparti zuhanyfüggönnyel külön hangulatot kölcsönöz a nyári pihenéshez.

A nyári estéket a verandán is eltölthetjük egy kis átalakítással. Kanapé, fotel elhelyezésével csíkos huzattal, párnákkal igazi kis pihenőhelyet varázsolhatunk akár egy délutáni szundikáláshoz is.

Forrás: Houzz

További cikkek hasonló témában

Intelligens és bátor a berni pásztorkutya

A ma ismert fajtatiszta berni pásztorkutya tenyésztését a svájci...

Ingatlaneladás: közvetítve, vagy egyedül?

Elsősorban az ingatlan értékesíthetőségének és "láthatóságának"...

Mindenki szeretne egy kandallót...

A kandalló manapság a lakások szinte elengedhetetlen kellékévé...

Scandi stílusú apartman

Bécsben található ez a lakás, melyet...

Hozzászólások