Jelenlegi hely

Norvég menedékház

Norvég menedékház

A norvégiai Tromsoban található ez a gyönyörű épület, melyet Snorre Stinessen tervezett.

A Malangen-félszigeten, egy gerincen található a helyszín, amely az alatta fekvő erdőre nyílik.

Az épületet gyönyörű környezet ölel körül. Az ügyfelek egyértelmű kívánsága volt, hogy elegendő hely legyen a család és barátok látogatására.

Az épületben a központi részt egy tolóajtó választja el az udvartól. A hideg éghajlatra és a kihívásokkal teli időjárásra adott válaszként a központi udvar télikertként működik, kandallóval és kültéri konyhával. Minden egyes magánterület külön helyezkedik el, így a központi hely kapcsolatban marad az átmeneti terek között.

A melléképületben hasznos helyiségek kaptak helyet, valamint a relaxációs terület szaunával. A második helyiségben a vendégszobák kaptak helyet.

A fő részben, ahol a bejárat van, még gyerekszobát, egy fürdőszobát és hálószobát alakítottak ki.

Néhány lépcső vezet le a nyílt konyhára. A nyári napokon a család nagyon szeret itt vacsorázn.

Az épületek fából készültek, kültéri burkolattal. A belső felületek elsősorban csomómentes tölgyből készültek.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Kültéri Halloween dekoráció

Halloweenkor egy éjszakára megszűnik a csend és a nyugalom és...

SIA Home Fashion
Viszonteladó partnereket keresünk!
SIA...
A fűtéstechnika rejtelmei

Alapvetően kétféle fűtési rendszer található meg ma otthonainkban...

A béke szigete

Házigazdáink három éve élnek ebben a fóti nádtetős parasztházban,...

Hozzászólások