Jelenlegi hely

Müzlee – Egyedi müzli, ahogy Te szereted…

Müzlee – Egyedi müzli, ahogy Te szereted…

Ha valaki szereti a müzliféléket, a kukoricapelyheket, az olajos magvakat és nem utolsó sorban a zamatos aszalt gyümölcsöket, úgy itt bizonyára meg fogja találni számítását a Müzlee weboldalán.

A Müzlee márkanév egy új magyar vállalkozást takar, amely egy idehaza eddig nem ismert élelmiszeripari szolgáltatást tesz elérhetővé, online egyedileg keverhető és megrendelhető müzli formájában.

Több, mint ötvenféle magas minőségű alapanyagból állíthatja itt bárki össze egyedi, ötszáz grammos müzlijét a legkülönfélébb összetevőkből.

Az alapanyagok választéka igen széles és minőségük is igen magas, nem csupán gyümölcsökkel és olajos magvakkal, de akár csokoládéfélékkel is színesíthetjük Müzlee-kreációnkat. Természetesen BIO alapanyagokat is találnak a BIO-életmód követői.

A Müzlee-Mixer egy igen áttekinthető, egyszerű és látványos virtuális keverőgép, amiben nem csak vizuálisan látjuk az összetevőket, de egyből az energia, a szénhidrát, a fehérje és a zsírtartalom is megjelenik a doboz össztartalmára vetítve, így a tudatosan táplálkozóknak egy igen nagy segítséget nyújtva az összetevők kiválasztásánál. Természetesen az egyes összetevők jótékony élettani hatásairól is olvashatunk a Müzlee weboldalán.

Az összeállított Müzleeket kényelmesen, interneten keresztül rendelhetjük otthonunkba, a fizetést pedig intézhetjük utánvéttel, utalással vagy pedig bankkártyával.

A weboldal www.muzlee.hu nagyon könnyen áttekinthető, egyszerű eligazodni rajta.


A megrendeléstől számítva pedig csupán pár napon belül kezünkbe is vehetjük a teljesen egyedi, visszacsukható Müzlee-dobozokat, de természetesen a személyes átvétel lehetősége is adott.

További cikkek hasonló témában

Tetőfedés betoncseréppel
1844-ben Adolf Kroher találta fel Bajorországban...
DIEGO Termékbemutató - Tapéta
Egyetlen dizájn csík, vagy teljes felület?...
Gyűjtsünk esővizet!
Egyre nagyobb számban foglalkoztatják a kertes...
Tojásfestés

Mint minden évben most is közeleg a Húsvét. Ez a számomra oly...

Hozzászólások